Burger Love

Kenen kesä kaipaisi piristystä? Kuka ansaitsisi yllätyksen? Kenet sinä haluaisit yllättää? Puolisosi? Vanhempasi? Kaveriporukkasi? Työkaverisi? Kerro tarinasi meille ja me saatamme toteuttaa toiveesi.

Kesän mittaan tulemme järjestämään useita erilaisia yllätyksiä kaikilla Konttiravintola paikkakunnilla. Ylläreihin kuuluu ainakin herkuttelua Konttiravintolassa ja mahdollisesti muutakin kivaa. 🙂


Image

HAE MUKAAN!

Tämä ei ole mikään arvonta eikä virallisia valintakriteereitä ole olemassa. Kerro siis meille tarinasi, niin voi hyvinkin olla, että haluamme toteuttaa juuri sinun toiveesi. Pyrimme kesän aikana toteuttamaan mahdollisimman monta toivetta!


Ehdotuksia otetaan vastaan juhannukseen asti ja ylläreitä toteutetaan pitkin kesää.

Kenet veisit Burgerille ja miksi?

Sitten vielä sinun tietosi

jotta saamme sinuun tarvittaessa yhteyden.

Mikä ihmeen Burger Love?

Läheinen ystävämme joutui keväällä 2018 vakavaan onnettomuuten. Maatessaan ulkomailla sairaalassa hän jatkuvasti muistutti meitä: “Muistakaa rakastaa kaikkia läheisiänne ja näyttäkää se heille”. Tämän ajatuksen innoittamana halusimme kantaa kortemme kekoon ja auttaa teitä järjestämään mahdollisuuksia yllättää tärkeimmät ihmisenne iloisesti. Toivomme tämän kampanjan tuovan iloa ja välittämistä mahdollisimman monelle. Näitä tempauksia tullaan järjestämään pitkin kesää kaikilla neljällä paikkakunnalta, mistä Konttiravintola löytyy. Tempauksen järjestää Konttiravintola Morton sekä yhteistyökumppanit.