Legendaarinen konttiravintola ja upea kesäterassi rantapuistossa, Joensuun keskustassa. Avoinna nyt joka päivä, tervetuloa!

Tässä Pielisjoen rannalla on kyllä todellista kesän tuntua! Tänne tupsahdimme kesällä 2020. Alunperin olemme kotoisin Rautalammilta, missä tarinamme alkoi vuonna 2010.

Löydät meidät Joen rannalta, Kaupungintalon tornin katveesta. Pöytäpaikkoja löytyy aurinkoiselta terassilta sekä suojaisesta sisätilasta. Ei pöytävarauksia. Tervetuloa Mortoniin!

Sijainti, saapuminen ja pysäköinti Joensuussa

Kyllä ja ei. Kaupunkiemme pöytävarauskäytännöt vaihtelevat kaupungeittain, tarkemmat tiedot pöytävarauksista kaupungeittain löydät nettisivuiltamme kohdasta “Ryhmille”.

Helsingissä otamme varauksia ympäri vuoden Resos-palvelun kautta.

Hieno idea saapua polkupyörällä! Ravintolan edessä on pyöräteline eli voit ajaa fillarilla ihan perille asti.

Mortonilla ei ole omia pysäköintipaikkoja, mutta aivan vierestämme, tuosta Elielinkujalta löytyy maksullinen pysäköintialue.

Lähelle pääset veneelläkin, sillä Joensuun Morton sijaitsee hyvin lähellä Pielisjoen rantaa. Meillä ei ole omaa laituria, mutta aivan tuosta läheltä joen varresta löytyy vierasvenelaituri.

Joensuun Morton sijaitsee aivan Joensuun keskustassa, Pielisjoen äärellä. Hyvä maamerkki suunnistaa Mortoniin on aivan vieressämme sijaitseva, korkeasta tornista tunnettu tiilinen kaupungintalo ja kaupunginteatteri.

Ravintolan osoite on Elielinkuja 3, 80100 Joensuu. Google Maps opastaa perille: Reittiohjeet