Legendaarinen konttiravintola ja aurinkoinen rantaterassi Varkauden Hertunrannassa. Varkauden kesäkausi alkaa taas 26.4.2024!

Mikäs tässä on rannalla kesästä nauttiessa. Täällä Hertunrannassa olemme viihtyneet kesästä 2014 alkaen. Alunperin olemme kotoisin Rautalammilta, samoja seutuja sekin. Sinne perustimme ensimmäisen ravintolamme vuonna 2010.

Varkauden Morton on avoinna kesäisin. Pöytäpaikkoja löytyy aurinkoiselta terassilta sekä suojaisesta sisätilasta. Ei pöytävarauksia. Tervetuloa Mortoniin!

Sijainti, saapuminen ja pysäköinti Varkaudessa

Helsingissä varauksia voi tehdä Quandoo-palvelun kautta, ja Rautalammin Mortoniin ResOs-palvelun kautta.

Muissa kesäravintoloissamme emme ota ollenkaan vastaan pöytävarauksia.

Hieno idea saapua polkupyörällä! Ravintolan edessä on pyöräteline eli voit ajaa fillarilla ihan perille asti.

Varkauden Morton sijaitsee aivan Varkauden keskustassa. Hertunrannan rantatorilla

Osoite on Rajakatu 28, Varkaus. Google Maps opastaa perille: Reittiohjeet

Varkauden Mortonilla ei ole omia pysäköintipaikkoja, mutta ohitsemme kulkevan tien varressa on joitain paikkoja tienvarsipysäköintiin. Huomioithan tien opasteet pysäköidessäsi.

HUOM! Ravintolan takana olevat muutamat pysäköintipaikat eivät ole Mortonin tai meidän asiakkaiden käytössä. Ne paikat on varattu venepaikan varanneille, joten pidetään ne vapaana heitä varten.

Varkauden Morton sijaitsee järven rannalla ja aivan edessämme sijaitsee vierasvenelaituri, johon veneen voi tilapäisesti pysäköidä.

Suomen Yrittäjien Vuoden nuori yrittäjä 2019 -tunnustus
TripAdvisorin Erinomainen kohde 2018 -suositus