Tälle sivulle olemme koonneet Konttiravintola Mortonin ohjeita ja suosituksia liittyen turvalliseen asiointiin ravintolassa COVID-19 -pandemian aikana.

Päivitetty: 12.1.2022

Ruskea noutoruokakassi Wolt-logolla.

Noutoruokaa tarjolla pidempään!

Voimassaolevien viranomaisohjeiden mukaisesti paikan päällä ravintolassa voi syödä ainoastaan klo 18 saakka. Anniskelu päättyy klo 17.

Noutoruokaa voimme tarjota myös tuon ajan jälkeen ja noutoruuan voi hakea ravintolasta sisältä myös klo 18 jälkeen.

Olemme lisänneet Helsingin Mortonin aukiolotietoihin nyt kahdet aukioloajat; toiset kertomaan sitä milloin voitte asioida ravintolassa paikan päällä ja toiset kertomaan sitä milloin voitte noutaa ruokaa mukaan. Woltin kuljetusajat näet suoraan https://wolt.com/fi/fin/helsinki/restaurant/morton-helsinkiWolt-sivultamme.

Viranomaisten linjausten mukaisesti koronapassi ei ole tällä hetkellä käytössä.

Pahoittelemme aiheutuvaa vaivaa ja jatkuvasti muuttuvia ohjeistuksia. Pidetään kuitenkin huolta toisistamme!

Suosituksia ravintolassa asioimiseen

Koronapandemian mukanaan tuomat muutokset ja rajoitukset rasittavat varmasti meitä kaikkia. Ärsyttävästä tilanteesta huolimatta pyydämme kärsivällisyyttä ja toisten ottamista huomioon.

Noudattamalla näitä suosituksia mahdollisuuksien mukaan teemme ravintolassa asioimisesta turvallisempaa meille kaikille. Kiitos avustasi!

Älä tule ravintolaan, jos sinulle on koronaoireita

Koronaviruksen tyypillisiä oireita voivat olla kuume, yskä, hengenahdistus, lihaskivut, väsymys, nuha ja vatsaoireet.

Pidä huolta hyvästä hygieniasta ja turvaväleistä

Huomioi toiset asiakkaat ja pidä riittävä etäisyys (1-2 metriä) muihin kuin omaan seurueesi kuuluviin. Jos aivastat tai yskit, käytä kertakäyttönenäliinaa. Jos sitä ei ole saatavilla, peitä suu kyynärtaipeella.

Ravintolaan tullessasi pese tai desinfioi kädet. Käsienpesu onnistuu WC-tiloissa, käsidesiä löytyy ravintolan pöydistä ja kassalta.

Suosi korttimaksua tai lähimaksua

Jos mahdollista, käytä lähimaksua, mobiilimaksua tai muita kontaktittomia maksutapoja. Pyrimme välttämään käteisen käyttöä.

Käytä maskia myös sisätiloissa

Suosittelemme kasvosuojaimen käyttämistä myös ravintolan sisätiloissa.

Noudata henkilökunnan ohjeita

Turvallisen asioinnin mahdollistamiseksi pidämme tärkeänä että näitä ohjeita oikeasti noudatetaan ja siksi valvomme niiden toteutumista. Henkilökunnalla on oikeus poistaa ohjeiden noudattamisesta kieltäytyvä asiakas, mutta todella toivomme ettei tällaisiin toimiin tarvitse ryhtyä.