Synttärit, polttarit, babyshowerit, rennot työmiitingit tai yhteinen aamupala. Tervetuloa Mortoniin isommallakin porukalla!

Morton on mitä tunnelmallisin paikka kokoontua yhteisen pöydän äärelle isommallakin porukalla.

Pöytävarauksia otamme vain avajaisaikaamme. Voit tehdä pöytävarauksen yli 6 hengen seurueille. Varaamme pöydät ravintolan sisätilasta. Vain osa ravintolan pöydistä on varattavissa. Olette tervetulleet Mortoniin myös ilman pöytävarausta!

Jos tahdot varata Mortonin yksityistilaisuuteen se onnistuu aamupalatilaisuutena.  Katamme teille Mortonin aamupalaherkkuja pannareineen, ihana aamupalamme on paras aloitus päivälle! Aamupalatilaisuudet on varattavissa maanantaista lauantaihin ennen normaalia avaamisaikaamme eli klo 08 – 10 välille, vähintään 15 henkilölle.

Muina kellonaikoina emme ota varauksia, mutta toivomme isompia ryhmiä ilmoittamaan saapumisesta etukäteen, jotta voimme palvella teitä parhaalla mahdollisella tavalla. Tervetuloa Mortoniin!

Aamupalalle Joensuun Mortoniin

Jos tahdot varata Joensuun Mortonin yksityistilaisuuteen, se onnistuu aamupalatilaisuutena. Aamupalatilaisuudet ovat varattavissa arkisin klo 08 – 10

Aamupalamenumme sisältää Mortonin pannarit, chiapuuron, smoothieshotin ja kahvia tai teetä. Aamupalan hinta on 15,90€ / henkilö. 

Jos olet kiinnostunut aamupalatilaisuudesta Mortonissa jätä meille viesti, niin otamme pian sinuun yhteyttä. Jatketaan yhteydenpitoa sähköpostitse sen jälkeen. Jättämällä alustavan tiedustelun et sitoudu mihinkään.

Lisätietoja ryhmävarauksesta kiinnostuneille

Hyvät pohjatiedot auttavat meitä valmistautumaan varaukseenne ja mahdollistaa Teille hetkeen keskittymisen täällä paikan päällä. Jo nämä pohjatiedot auttavat meitä onnistumaan:

Kerro lisää tilaisuudestasi ja toiveistasi. Kuulemme mielellämme mikä on tapaamisemme tai juhlanne aihe, jotta osaamme ottaa sen huomioon parhaimmin. Mainitsettehan mikäli teillä on tietty aikataulu siirtyä eteenpäin ruokailun jälkeen.

Miten tilaisuus maksetaan?
Tämän sopiminen etukäteen selkeyttää. Yleisiä tapoja ryhmävarausten hoitamiseen ovat seuraavat:

a) koko tilaus maksetaan tilaajan puolesta paikan päällä.
b) Ruuat ja alkoholittomat juomat yhteiseen laskuun, muut juomat vieraat maksavat itse.
c) koko tilaus maksetaan laskulla. Tämä vaihtoehto vain yrityksille.
d) Jokainen vieras maksaa osuutensa itse

Jos yllä oleva lomake ei näy, klikkaa tästä. Lomake aukeaa uuteen ikkunaan.

Usein kysyttyä ryhmävarauksista

Ehdottomasti voitte, ja suosittelemme tätä, jotta saadaan tilaisuutenne sujumaan parhaalla mahdollisella tavalla. Ruokatilaukset voi toimittaa meille sähköpostilla tai puhelimitse.

Ehdottomasti. Monissa annoksistamme on jo olemassa erilaisia variaatioita yleisimmät ruokavaliot tai allergiat huomioiden. Lisäksi pystymme varioimaan annoksia muiden allergioiden mukaan hyvinkin.

Ilmoittakaa näistä varauksen tai ennakkotilauksen yhteydessä, niin katsotaan nämä tilanteen mukaan. Toki on huomioitava, että keittiömme on pieni ja kaikki annokset valmistetaan samassa tilassa, toki eri välineillään.

Parhaan kokemuksen takaamiseksi toivomme ruokien tilaamista etukäteen, jotta tilaisuutenne on mahdollisimman sujuva. Lähetämme teille mielellämme menuehdotuksen.

Jos tilaatte vasta paikan päällä, on otettava huomioon, että ravintolan muiden asiakkaiden tilaukset vaikuttavat siihen, kauanko ruokien saamisessa pöytään kestää. 

Lähtökohtaisesti varaus on 2 tuntia. Pidemmistä ajoista voidaan sopia erikseen.

Pöytävaraukselle Helsingissä maksimi henkilömäärä on 25 henkilöä, ja minimi 6 henkilöä. 

Jos haluatte varata ravintolan yksityiskäyttöönne aamulla tai illalla aukioloaikojemme ulkopuolella, minimi henkilömäärä on 20 ja maksimi 45 henkilöä.

Kyllä vain! Helsingissä otamme 6-25 hengen ryhmille pöytävarauksia. Kellonajasta riippuen myös isommat porukat (max. 45 henkilöä) ovat mahdollisia. Näistä kannattaa tiedustella suoraan ravintolasta sähköpostitse tai puhelimitse.

Kesäravintoloisamme otamme pöytävarauksia vain avaamisaikaan. Jos olette saapumassa meille muuna aikana ilahdumme kovasti, jos ilmoitatte ennakkoon saapumisestanne suoraan ravintolaan. Näin osaamme varautua, vaikka pöytävarausta ei olisikaan.