Villi ruokaseikkailu Kuopiossa – Satoa goes Wild.

Porkkanakeittoa villiyrttiöljyllä ja vuohenputkipiirakkaa

Tänä viikonloppuna tapahtuva SATOA goes WILD on villi ruokaseikkailu Kuopion keskustan alueella, jossa oppaana toimivat tapahtuman festivaalipassi ja sen sisältämä kartta. Eri puolella keskustaa sijaitsevissa karttapisteissä saattaa kohdata maukkaan ruoan ohella pieniä villejä twistejä: villiyrttityöpajoja, utopioita, tanssia ja runoja tai muita yllätyksiä.

 

Tietenkin myös Konttiravintola Morton on mukana, tässä ihan normaalilla paikallemme H-talon nurkalla. Tapahtuman kunniaksi tarjolla on spesiaaliherkku. Yhteistyössä kuopiolaisen Tuoreverkon kanssa olemme loihtineet festariannokseksi porkkanakeittoa villiyrttiöljyllä ja vuohenputkipiirakkaa. Annoksemme on maidoton, gluteeniton ja saatavilla vegaanisena. Maistellaakseen tätä meidän erikiseherkkua ja muita mahtavia villiruoka-annoksia tulee sinun lunastaa festaripassi. 35 € hintaisella festaripassilla saatkin sitten maistella yhteensä 10 erilaista annosta itse valitsemissasi paikoissa. Lisää tietoa festaripassista ja tapahtumasta muutoinkin löytyy tapahtuman omilta kotisivuilta www.satoa.fi/satoagoeswild

 

Niin tosiaan, piti vielä mainita, että tämä “Satoa goes wild” on aina syyskuussa järjestettävän katuruokatapahtuman Kuopio Food Festivalin villi pikkusisko. Konttiravintola on ollut mukana myös syyskuun tapahtumassa jokaisena vuonna. Molemmat tapahtumat ovat osa RuokaSavo-hanketta. Pohjois-Savon maaseutustrategian visiona on, että Pohjois-Savo on vuonna 2020 valtakunnallisesti ja kansainvälisesti tunnettu ruokamaakunta. Tämä on myös RuokaSavo-hankkeen tavoite. Hanketta rahoittaa ELY-keskuksen maaseuturahasto. Tapahtuman tuotannosta vastaa ProAgria Pohjois-Savo. Me Konttiravintolana kannamme oman kortemme kekoon tarjoamalla savolaisille niin hyvää evästä kuin vain suinkin osaamme.

Sato Goes Wild 2017 -kartta
Sato Goes Wild 2017 -kartta

Lue lisää tapahtumasta:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.