Kaksi Konttiravintolaa aukeaa vappuaattona

Valkoinen Konttiravintola sijaitsee Äänekoskella

Konttiravintola Mortonin kesäkausi 2016 tulee alkamaan vappuaattona, lauantaina 30.4. klo 10.30. Tuolloin avautuvat konttiravintolat Äänekosken Rantapuistossa sekä Varkauden Hertunrannassa, samoilla tutuilla paikoilla kuin viime kesänä.

Vappuaattona Konttiravintolat ovat avoinna klo 10.30 – 20.00 ja vappupäivänä, sunnuntaina klo 12.00 – 18.00. Tarjolla tulee olemaan juotavaa sekä vuosien varrella tutuksi tulleita klassikkoannoksia. Jos siis tekee mieli Mortonin kuuluisia burgereita, ota vappuna suunnaksi Varkaus tai Äänekoski.

Kesän 2016 uudistunut ruokalista sekä muut kesän uutuudet julkistetaan myöhemmin toukokuussa. Molemmat vappuna  avautuvat Konttiravintolat ovat toukokuussa auki viikonloppuisin, perjantaista sunnuntaihin. Kesäkuussa aukioloajat laajenevat ja Konttiravintolat ovat sitten avoinna viikon jokaisena päivänä. Toki ulkoilmaravintolana olemme aina säiden varassa eli aukioloajoissamme on säävaraus.

Kuopion avajaiset toukokuussa

Kolmas Mortonin Konttiravintola sijoitetaan Kuopion ydinkeskustaan, kävelykadulle H-talon edustalle. Sen avajaisia on määrä viettää keskiviikkona 18.5. klo 14.00.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.