Tältä sivulta löydät ajantasaiset tiedot Konttiravintola Mortonin avoimista työpaikoista.

Me uskomme, että parhaat tarinat alkavat yhteisen pöydän ääreltä. Loistava ruoka tai hyvä kahvi ovat mitä parhaita syitä kerääntyä yhteisen pöydän ääreen. Konttiravintola Morton tunnetaan erityisesti palkituista burgereista, ihanista kahvilaherkuista sekä rennosta meiningistä. Helsingin ravintola on Mortonin kuudes ravintola ja kaikki ravintolat toimivat saman yrittäjän vetäminä. 

Käytämme paljon lähi- sekä pientuottajien raaka-aineita ja teemme mahdollisimman paljon itse. Työtehtävistä ja vastuualueista riippumatta jokainen opettelee tekemään työtehtäviä myös oman toimenkuvan ulkopuolelta, näin voimme auttaa toisiamme tiiminä kaikenlaisissa tilanteissa. Meillä on usein vilkasta, joten kyky työskennellä kiireessä ja paineen alla on välttämätöntä. 

Ravintola on avoinna ympäri vuoden, seitsemänä päivänä viikossa ja aukioloajat sijoittuvat välille 08 – 24.  Avaamme ovemme Helsingissä marraskuun 2020 alussa.

Työpaikat täytetään heti oikeiden tekijöiden löytyessä, lähetä siis hakemuksesi jo tänään! Rekrytoinneissa apunamme toimii Aican Happy People.

Avoimet työpaikat

Avoin työpaikka: Keittiön vuoromestari


Paikkakunnat

Ei avoimia työpaikkoja tällä hetkellä.

Kahvilan vuoropäälliköksi Mortoniin

Etsimme kokenutta keittiön vuoropäällikköä Konttiravintola Mortoniin Helsinkiin. Vuoropäällikkönä pidät huolta, että keittiön toiminta rullaa hienosti ja jokainen asiakkaan eteen päätyvä annos on sitä mitä pitääkin eli pelkkää priimaa. Sinulta onnistuu sujuvasti burgerien, salaattien sekä jälkiruokien valmistus. Tiedät miten valtava merkitys työlläsi on onnistuneen asiakaskokemuksen kannalta ja haluat olla mukana kehittämässä tätä kokemusta. Halutessasi pääset osallistumaan menun kehittämiseen ja raaka-aineiden valintaan yhdessä työkavereiden kanssa.  Vuoromestari työskentelee ravintolapäällikön alaisuudessa.

Usean vuoden keittiökokemuksen lisäksi sinulla tulee olla hyvät vuorovaikutustaidot, joustavuutta sekä aitoa yhteistyökykyä. Tiiviistunnelmaisessa keittiössämme näitä ominaisuuksia tarvitaan. 

Palkkaus sopimuksen mukaan. Työ alkaa lokakuun loppupuolella.

Paikka täytetään heti oikean tekijän löydyttyä, joten lähetä hakemuksesi heti tänään!

Avoin työpaikka: Kahvilan vuoropäällikkö

Ei avoimia työpaikkoja tällä hetkellä.

Kahvilan vuoropäälliköksi Mortoniin

Etsimme kahvilatoiminnoista vastaavaa henkilöä marraskuussa avattavaan Konttiravintola Mortoniin Helsinkiin. Sinulla tulee olla aiempaa baristakokemusta sekä kokemusta kahvilatyöstä. Ensiluokkainen kahvi on sinulle kunnia-asia ja tahdot auttaa myös kollegoitasi oppimaan parhaan kahvin salat. Vastaavana olet myös keskeisessä roolissa kehittämässä kahvilatarjontaamme ja aamiaistamme. Työvuorot ovat useimmiten aamuisin. Sinulla on hyvää makua ja visuaalista silmää sekä joustavuutta, jota tarvitaan kehittämistyössä. Kahvilan vuoropäällikkö työskentelee ravintolapäällikön alaisuudessa.

Palkkaus sopimuksen mukaan. Työ alkaa lokakuun loppupuolella. Palvelukielinä ovat suomi ja englanti, muut kielet ovat eduksi.

Paikka täytetään heti oikean tekijän löydyttyä, joten lähetä hakemuksesi heti tänään!

Avoin työpaikka: Tarjoilija

Paikkakunnat

Ei avoimia työpaikkoja tällä hetkellä.

Tarjoilijaksi Mortoniin

Etsimme hyvällä meiningillä ladattuja, kokeneita tarjoilijoita marraskuussa avattavaan Konttiravintola Mortoniin Helsinkiin. Rento palvelu ja ainutlaatuinen asiakaskokemus ovat meille tärkeitä asioita, tarjoilijana sinulla on aivan keskeinen rooli näiden luomisessa. 

Sinulla on reilusti tarjoilijakokemusta erilaisista ravintoloista ja sopeudut hyvin niin ruokaravintolamme kuin kahvilamme hommiin. Baristataidot katsotaan eduksi.

Palkkaus sopimuksen mukaan. Työt voi aloittaa lokakuun loppupuolella. Palvelukielinä ovat suomi ja englanti, muut kielet ovat eduksi.

Paikka täytetään heti oikean tekijän löydyttyä, joten lähetä hakemuksesi heti tänään!

Avoin työpaikka: Kokki

Paikkakunnat

Ei avoimia työpaikkoja tällä hetkellä.

Kokiksi Mortoniin

Kokkina Mortonissa valmistat laadukkaita burgereita, salaatteja ja jälkiruokia tuoreista raaka-aineista. Seisot tuotteittesi takana ja valvot, että jokainen annos on sitä, mitä on sovittu. Merikontissa työskentely on joukkuepeliä ja siellä, jos missä tarvitaan asennetta. Aamut alkavat misaamisella ja ovien avaamisen jälkeen täytät asiakkaiden toiveet, pidät keittiön siistinä sekä varmistat varastokierron kulkua. Keittiö on avoin ja tulet myös kohtaamaan asiakkaita ruuanvalmistuksen ohella, joten hymyn tulee pysyä leveänä tilanteessa kuin tilanteessa. 

Mortonissa käytetään paljon lähi- sekä pientuottajien raaka-aineita ja tehdään mahdollisimman paljon itse. Työtehtävistä ja vastuualueista riippumatta jokainen opettelee tekemään työtehtäviä myös oman toimenkuvan ulkopuolelta, näin voidaan auttaa työkavereita tiiminä kaikenlaisissa tilanteissa. Mortonissa on usein vilkasta, joten kyky työskennellä kiireessä ja paineen alla on välttämätöntä.

Ravintola on avoinna ympäri vuoden, seitsemänä päivänä viikossa ja aukioloajat sijoittuvat välille 08 – 24. Avaamme ovemme Helsingissä marraskuun 2020 alussa.

Tehtävän palkkaus on sopimuksen mukaan. Työ alkaa lokakuun loppupuolella. Palvelukielinä ovat suomi ja englanti, muut kielet ovat eduksi.

Paikka täytetään heti oikean tekijän löydyttyä, joten lähetä hakemuksesi heti tänään!

Mikä on Konttiravintola Morton?

Lyhyesti sanottuna Konttiravintola Morton on merikonttiin rakennettu ravintola, joka tunnetaan erityisesti palkituista burgereista. Konttiravintoloistamme yksi (Helsinki) on avoinna ympäri vuoden ja muut viisi ovat avoinna kesäaikaan. Alla olevalla videolla työntekijämme kertovat mikä Konttiravintola oikein on.

Vuonna 2020 vietimme 10-vuotisjuhliamme. Yrityksenä olemme yrittäjävetoinen ja yksityisomisteinen. Konttiravintolan yrittäjä Jarna Kaplas palkittiin vuonna 2019 valtakunnallisena vuoden nuorena yrittäjänä.

Ravintolalla ja sen nimellä on mielenkiintoinen historia, johon kannattaa tutustua tarkemminkin.

Konttiravintola Morton työpaikkana

Alla olevalla videolla työntekijämme kertovat millainen Konttiravintola on työpaikkana.

Me taistelemme tylsyyttä vastaan. Emme halua, että kaikki on aina samanlaista ja ennalta-arvattavaa. Siksi olemme innostuneita, teemme aina parhaamme ja haluamme asiakkaiden rakastuvan Mortoniin. Porukalla selviämme kaikesta! Tehtävissä on etua aiemmasta ravintola-alan kokemuksesta, mutta tärkeimmät ominaisuudet ovat paineensietokyky ja positiivisuus. Edellytämme hygieniapassia ja tarjoilijoilta myös anniskelupassia.

Työt alkavat heti kesäkautemme alkaessa, huhti-toukokuussa ja jatkuvat aina elokuun loppuun sakkaa. Mikäli olet kotoisin kauempaa, voimme auttaa sopivan majoituksen löytämisessä.