Tutustu työelämään ja tienaa Mortonissa. Tarjoamme nuorille mahdollisuuden tutustua työelämään kahden viikon kesätyöharjoittelussa.

Aiempaa työkokemusta tai ravintola-alan osaamista et tarvitse, mutta tarvitset halua oppia uutta ja hyvää asennetta työntekoa kohtaan.

Kesätyöpaikkoja on tarjolla kaikissa ravintoloissamme.

Ajanjakso

2 viikkoa (60 tuntia)

Työaika

Enintään 6 tuntia päivässä.

Palkka

395 €

Lisätiedot ja hakuohjeet

Paikkakuntakohtaiset lisätiedot ja hakuohjeet löytyvät alla näkyvien linkkien takaa.Nämä kesätyöpaikat on tarkoitettu nimenomaan nuorille työnhakijoille, peruskoululaisille ja lukiolaisille. Muut työpaikkamme löydät sivulta Työpaikkana Morton.

Mihin me uskomme?

Morton on syntynyt kolmen kaveruksen yhteisistä unelmista. Alusta asti olemme jakaneet yhteiset arvot ja uskoneet samanlaisiin asioihin.

Tärkeimmät arvomme jokapäiväisessä arjessamme ovat:

  1. Ihmiset
  2. Aitous
  3. Välittäminen
  4. Tinkimättömyys
  5. Seikkailu

VIDEO: Mortonin vauhdikas alkutaival vuosilta 2010 – 2014.

Mikä on Konttiravintola?

Mortonin Konttiravintolat on rakennettu ihan oikeasti maailman meriä seilanneisiin rahtikontteihin. Meidän käsissämme ne ovat saaneet aivan uuden elämän upeina ravintoloina. Jokainen ravintolamme on uniikki, kahta samanlaista ei ole.

Mortonin konttiravintolat ovat kaikkialla hyvin suosittuja ja meidät on myös palkittu useasti. Olemme saaneet palkinnot esimerkiksi kaupungin parhaasta burgerista Kuopiossa ja parhaasta terassista Jyväskylässä. Paras palkinto on kuitenkin se, että niin tutut asiakkaat kuin työntekijätkin palaavat Mortoniin aina uudelleen ja uudelleen.

Ensimmäinen Mortonin ravintola perustettiin pienelle Rautalammin kylälle vuonna 2010. Jos tahdot tietää mitä kaikkea matkan varrelle on mahtunut lue Mortonin tarina & historia.

VIDEO: Työntekijät kertovat mikä on Konttiravintola Morton

Tutustu ja tienaa – lisätietoja harjoitteluohjelmasta

Morton osallistuu työnantajana MaRan ja PAMin Tutustu ja tienaa -kesäharjoitteluohjelmaan vuosina 2023 ja 2024.

Kesäharjoittelun tarkoituksena on, että nuoret saavat ammattilaisten ohjauksessa omakohtaista kokemusta matkailu- ja ravintola-alan yritysten toiminnasta ja eri työtehtävistä. Nuoret oppivat harjoittelussa myös työelämän toimintatapoja. Yrityksille harjoittelu on hyvä tapa tutustua tuleviin osaajiin. Positiivinen kesätyökokemus ohjaa nuoren koulutus- ja uravalintoja ja sillä voidaan osaltaan vaikuttaa myös alan työvoiman saatavuuteen tulevaisuudessa.

Tutustu työelämään ja tienaa -harjoittelulla ei ole tarkoitus korvata tavanomaista kesätyötä tai muita harjoittelumahdollisuuksia. Kesäharjoitteluohjelman mukaiset harjoittelijat eivät myöskään voi olla olennainen osa liiketoiminnassa tarvittavaa henkilöstöä.

Kesäharjoitteluun voidaan palkata peruskoululainen, kymppiluokkalainen, lukiolainen sekä TUVA- ja Telma-koulutukseen osallistuva nuori.