Satoa goes Wild – Villi ruokaseikkailu Kuopiossa

Porkkanakeittoa villiyrttiöljyllä ja vuohenputkipiirakkaa

Tänä viikonloppuna tapahtuva SATOA goes WILD on villi ruokaseikkailu Kuopion keskustan alueella, jossa oppaana toimivat tapahtuman festivaalipassi ja sen sisältämä kartta. Eri puolella keskustaa sijaitsevissa karttapisteissä saattaa kohdata maukkaan ruoan ohella pieniä villejä twistejä: villiyrttityöpajoja, utopioita, tanssia ja runoja tai muita yllätyksiä.

Myös Konttiravintola Morton on mukana. Sijainti on sama kuin normaalistikin, mutta tapahtuman kunniaksi tarjolla on spesiaaliherkku. Yhteistyössä kuopiolaisen Tuoreverkon kanssa olemme loihtineet festariannokseksi porkkanakeittoa villiyrttiöljyllä ja vuohenputkipiirakkaa. Annoksemme on maidoton, gluteeniton ja saatavilla pyydettäessä vegaanisena.

Maistellaksesi tätä meidän erikoisherkkua ja muita mahtavia villiruoka-annoksia on lunastettava Satoa goes wild -festaripassi. 35 € hintaisella festaripassilla saatkin sitten maistella yhteensä 10 erilaista annosta itse valitsemissasi paikoissa. Lisää tietoa festaripassista ja tapahtumasta muutoinkin löytyy tapahtuman omilta kotisivuilta www.satoa.fi/satoagoeswild

Mikä on Satoa goes wild?

Niin tosiaan, piti vielä mainita, että tämä ”Satoa goes wild” on aina syyskuussa järjestettävän katuruokatapahtuman Kuopio Food Festivalin villi pikkusisko. Konttiravintola on ollut mukana myös syyskuun tapahtumassa jokaisena vuonna. Molemmat tapahtumat ovat osa RuokaSavo-hanketta. Pohjois-Savon maaseutustrategian visiona on, että Pohjois-Savo on vuonna 2020 valtakunnallisesti ja kansainvälisesti tunnettu ruokamaakunta. Tämä on myös RuokaSavo-hankkeen tavoite. Hanketta rahoittaa ELY-keskuksen maaseuturahasto. Tapahtuman tuotannosta vastaa ProAgria Pohjois-Savo. Me Konttiravintolana kannamme oman kortemme kekoon tarjoamalla savolaisille niin hyvää evästä kuin vain suinkin osaamme.

Sato Goes Wild 2017 -kartta
Sato Goes Wild 2017 -kartta