Mitä syödä Mortonissa?

Kannattaa aloittaa klassikollamme Little John Burgerilla, jonka välistä löytyy siivu kuuluisaa rautalampilaista Peltolan Blue -juustoa.

Suosituin burgerimme on legendaarinen Delaware -burger, suosituin salaatti puolestaan Elisabethin salaatti. Ne ovat myös varmoja valintoja.

Erikoisruokavaliot olemme huomioineet hyvin ja myös vegaanisia vaihtoehtoja löytyy reilusti!

Mortonin tarina

Tiedätkö mistä ravintolamme sai nimensä? Tai sen , että tarina alkaa jo 1600-luvulta. Entä sen miten päädyimme laittamaan ravintolan merikonttiin?

Vauhtia ja vaarallisia tilanteita on ollut täynnä tämän ravintolamme taival, mutta paljon on ehtinyt tapahtua jo ennen sitäkin. Näitä juttuja ei uskoisi kukaan, ellei ne olisi oikeasti totta.

Kyllä! Lähestulkoon kaikki annoksemme saa myös mukaan. Voit tehdä tilauksen soittamalla ja noutaa itse tai tilata Woltilla suoraan kotiovelle.

Emme tällä hetkellä ota ollenkaan pöytävarauksia. Palvelu on nopeaa, joten yleensä paikka löytyy viimeistään pienen odottelun jälkeen.

Konttiravintolaan on esteetön käynti, joten asiointi onnistuu myös esimerkiksi pyörätuolia käyttäville. Ravintolastamme löytyy myös Inva-WC.

Tervetuloa, me olemme koiraystävällinen ravintola. Koiralle löytyy myös vesikuppi ja omat herkut, jotka tarjoaa Best-In. Vuh!

Joensuun Morton sijaitsee aivan Joensuun keskustassa, Pielisjoen äärellä. Hyvä maamerkki suunnistaa Mortoniin on aivan vieressämme sijaitseva, korkeasta tornista tunnettu kaupungintalo ja kaupunginteatteri.

Ravintolan osoite on Elielinkuja 3, 80100 Joensuu.

Elielinkujalla, aivan Mortonin vieressä sijaitsee maksullinen pysäköintialue.

Polkupyörille ravintolan edessä on pyöräteline.

Lisää Mortonia koskevia kysymyksiä ja vastauksia löydät sivulta: