Jyväskylän Mortonin kesä on alkanut. Avoinna joka päivä, tervetuloa!

Tästäpä löydät meidät tutulta paikalta Jyväskylän satamasta. Pöytävarauksia emme valitettavasti ota, mutta usein pöydät löytyvät nopeasti. Tuuhan herkuttelee!

Woltin Vuoden parhaat-ravintolat tunnustus
Suur-Jyväskylän lehden
Suomen Yrittäjien Vuoden nuori yrittäjä 2019 -tunnustus

Joko maistoit Mortonin pannareita?

Mortonin ihanat pannarit on saatavilla nyt kaikista konttiravintoloista. Laitetaanko vadelma-salmiakkihillolla vai itse keitetyllä mansikkahillolla?

Tuu maistaa, nää on ihania!

Kysymyksiä ja vastauksia

Voinko tehdä pöytävarauksen? Saako Mortoniin tulla koiran kanssa? Mihin voin pysäköidä autoni?

Kokosimme yhteen yleisimpiä kysymyksiä ja vastauksia niihin.

Jyväskylän Mortonista kysyttyä

Monenlaisia kysymyksiä on meille esitetty ja useimpiin on löytynyt vastauksetkin. Kokosimme tähän useimmin kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia niihin.

Löydät meidät Jyväskylän satamasta. Virallisesti tämän paikan nimi on Kompassiranta. Jos kävelet keskustasta satamaan Kilpisensiltaa pitkin löydät meidät helposti.

Tuossa aivan vieressämme sijaitsee myös Lutakon aukio, joka toimii kesällä näyttämönä mm. Suomipop Festivaalille ja Neste Rally Finlandin varikkoalueelle.

Polkupyörille ravintolan edessä on pyöräteline eli voit ajaa fillarilla ihan perille asti..

Autoille meillä ei ole omaa parkkipaikkaa, mutta satamassa on tarjolla maksullisia parkkipaikkoja, mistä on lyhyt kävelymatka. Aivan lähellä sijaitsee myös useampia parkkihalleja, joista lähin on  P-Paviljonki 1.

Konttiravintola sijaitsee Päijänteeseen kuuluvan Jyväsjärven rannalla eli veneelläkin pääse paikalle. Virallinen vierasvenelaituri sijaitsee sataman kärjessä, lähellä Kuokkalan siltaa. Siitä on lyhyt kävelymatka Konttiravintolalle. 

Emme tällä hetkellä ota ollenkaan pöytävarauksia. Palvelu on nopeaa, joten yleensä paikka löytyy viimeistään pienen odottelun jälkeen.

Kaikki annoksemme on mahdollista saada myös mukaan. Huhti-toukokuussa 2020 myymme ruokaa ainoastaan mukaan.

Lisäksi Wolt toimittaa Konttiravintolan eväitä Jyväskylässä ihan kotiovelle asti.

Konttiravintolaan on esteetön käynti, joten asiointi onnistuu myös esimerkiksi pyörätuolia käyttäville. Ravintolastamme löytyy myös Inva-WC.

Tervetuloa, me olemme koiraystävällinen ravintola. Koiralle löytyy myös vesikuppi ja omat herkut, jotka tarjoaa Best-In. Vuh!

Lisää Mortonia koskevia kysymyksiä ja vastauksia löydät sivulta: