Morton on mitä tunnelmallisin paikka kokoontua yhteisen pöydän äärelle isommallakin porukalla.

Voit tehdä meille pöytävarauksen suoraan tämän sivun kautta. Jos tahdot varata koko ravintolan yksityistilaisuuteen se onnistuu aamiaistilaisuutena. Ihana aamupalamenumme on paras aloitus päivällenne!

Aamupalalle Mortoniin – Lähetä varaustiedustelu

Aamupalatilaisuudet ovat varattavissa aukioloaikojemme puitteissa minkäkokoiselle seurueelle vain, muina aikoina vähintään 15 henkilölle. Aamupalamenun hinta on 17,90€ / henkilö (sis. alv). 

Jos olet kiinnostunut aamupalatilaisuudesta Mortonissa jätä meille viesti, niin otamme pian sinuun yhteyttä. Jättämällä alustavan tiedustelun et sitoudu mihinkään.

Lisätietoja ryhmävarauksesta kiinnostuneille

Hyvät pohjatiedot auttavat meitä valmistautumaan varaukseenne ja mahdollistaa Teille hetkeen keskittymisen täällä paikan päällä. Jo nämä pohjatiedot auttavat meitä onnistumaan:

Kerro lisää tilaisuudestasi ja toiveistasi. Kuulemme mielellämme mikä on tapaamisemme tai juhlanne aihe, jotta osaamme ottaa sen huomioon parhaimmin. Mainitsettehan mikäli teillä on tietty aikataulu siirtyä eteenpäin ruokailun jälkeen.

Miten tilaisuus maksetaan?
Tämän sopiminen etukäteen selkeyttää. Yleisiä tapoja ryhmävarausten hoitamiseen ovat seuraavat:

a) koko tilaus maksetaan tilaajan puolesta paikan päällä.
b) Ruuat ja alkoholittomat juomat yhteiseen laskuun, muut juomat vieraat maksavat itse.
c) koko tilaus maksetaan laskulla. Tämä vaihtoehto vain yrityksille.
d) Jokainen vieras maksaa osuutensa itse

Jos yllä oleva lomake ei näy, klikkaa tästä. Lomake aukeaa uuteen ikkunaan.

Kysymyksiä ja vastauksia

Usein kysyttyä Helsingin Mortonin ryhmävarauksista

Ehdottomasti voitte, ja suosittelemme tätä, jotta saadaan tilaisuutenne sujumaan parhaalla mahdollisella tavalla. Ruokatilaukset voi toimittaa meille sähköpostilla tai puhelimitse.

Parhaan kokemuksen takaamiseksi toivomme ruokien tilaamista etukäteen, jotta tilaisuutenne on mahdollisimman sujuva. Lähetämme teille mielellämme menuehdotuksen.

Jos tilaatte vasta paikan päällä, on otettava huomioon, että ravintolan muiden asiakkaiden tilaukset vaikuttavat siihen, kauanko ruokien saamisessa pöytään kestää. 

Kesäravintoloissamme varaus on lähtökohtaisesti tunnin. Pidemmistä ajoista voidaan sopia erikseen.

Helsingissä pöytävaraus on 1,5 tuntia.

Ihanaa kuulla! Pikkujoulut tai muut juhlat on meillä mahdollista järjestää muutamalla eri tavoin.

  1. Ravintola on mahdollista varata yksityiskäyttöön aamulla, ennen kuin avaamme. Tämä mahdollistaa esimerkiksi pikkujoulujen tai baby showereiden järjestämisen Mortonin ihanan aamupalamenun merkeissä! Kapasiteetti 20-45 henkilöä.
  2. Ravintola on mahdollista varata yksityiskäyttöön iltaisin klo 20 jälkeen. Tilaisuuden pituudesta ja alkuajankohdasta voidaan neuvotella. Tällaiseen tapahtumaan on mahdollista järjestää myös syötävää menultamme sekä pidämme tietenkin baarin teille auki. Kapasiteetti 20-45 henkilöä.
  3. Voitte tehdä meille pöytävarauksen ravintolan ollessa auki, 6-25 hengelle. Tällöin ravintola on auki myös muille asiakkaille, mutta katamme seurueellenne vierekkäiset pöydät lähekkäin.

Ole meihin yhteydessä joko soittamalla tai sähköpostitse, niin katsotaan miten saadaan juuri teidän näköisenne tilaisuus järjestymään!

Kyllä ja ei. Yksityistilaisuuden mahdollisuus on tarjolla aamuisin sekä illalla klo 20 jälkeen. Kesäravintoloitamme ei voi varata talviaikaan.

Jos haluat varata Mortonin yksityistilaisuuteen, ota yhteyttä meihin sähköpostilla [email protected]. Meidät löydät myös Venuusta.