Suomen Yrittäjien Vuoden nuori yrittäjä 2019 -tunnustus

Helsingin Mortonista kysyttyä

Monenlaisia kysymyksiä on meille esitetty ja useimpiin on löytynyt vastauksetkin. Kokosimme tähän useimmin kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia niihin.

Kyllä! Lähestulkoon kaikki annoksemme saa myös mukaan. Voit tehdä tilauksen soittamalla ja noutaa itse tai tilata Woltilla suoraan kotiovelle.

Otamme pöytävarauksia vähintään 6 hengen seurueille. Linkki pöytävarauksen tekemiseen löytyy tämän sivun yläosasta.

Konttiravintolaan on esteetön käynti, joten asiointi onnistuu myös esimerkiksi pyörätuolia käyttäville. Ravintolastamme löytyy myös Inva-WC.

Tervetuloa, me olemme koiraystävällinen ravintola. Koiralle löytyy myös vesikuppi ja omat herkut, jotka tarjoaa Best-In. Vuh!

Helsingin Morton sijaitsee aivan Helsingin keskustassa, Jätkäsaaren ja Kampin välimaastossa. Esimerkiksi Helsingin rautatieasemalta on meille aivan lyhyt matka niin kävellen kuin raitiovaunullakin. Lähin raitiovaunupysäkki on Länsilinkki ja se pysähtyy aivan tuossa meidän oven edessä.

Esimerkiksi Jätkäsaaren Clarion -hotelli, Radisson SAS Seaside -hotelli ja Länsisataman laivaterminaali ovat aivan meidän naapurissa.

Ravintolan osoite on Ruoholahdenranta 8, 00180 Helsinki.

Raitiovaunulinjat 6,7 ja 9 kulkevat aivan tuosta meidän vierestämme. Lähin pysäkki on nimeltään Länsilinkki ja se sijaitsee käytännössä meidän kohdallamme.

Autoille meillä ei ole omaa parkkia, mutta ohi kulkevan kadun (Ruoholahdenranta) varressa on maksullisia tienvarsipaikkoja.

Polkupyörille ravintolan edessä on pyöräteline.

Lisää Mortonia koskevia kysymyksiä ja vastauksia löydät sivulta: