Morton on mitä tunnelmallisin paikka kokoontua yhteisen pöydän äärelle isommallakin porukalla.

Tälle sivulle olemme koonneet pari valmista ehdotusta kuinka toimia, jos tahdot tulla meille porukalla. Varaamme ryhmille paikat aina ravintolamme sisätiloista, jotta voitte saapua säästä riippumatta. Kysy rohkeasti lisää, jos jokin jäi askarruttamaan!

Tervetuloa lounaalle – Varaa pöytä isommalle porukalle

Mikäli tahdotte tulla meille esimerkiksi työporukalla voitte varata pöydän ennakkoon, kunhan teet sen viimeistään edellisenä päivänä! Pöytävaraukset onnistuvat minimissään 6 henkilön seurueille. Varaukset onnistuvat aina avaamisaikaamme, mutta pyrimme ottamaan niitä vastaan myös muina aikoina. Varaamme pöydät aina ravintolan sisätilasta, jotta voitte saapua satoi tai paistoi. Hyvällä säällä voitte siirtyä terassin puolelle!

Laskutus onnistuu maksutapana, kunhan sovitaan se ennakkoon.

Työporukalla aamupalalle Mortoniin

Mortonin ihana aamupala on mitä parhain tapa aloittaa päivä. Varkaudessa aamupalamme on tarjolla vain ennakkotilauksesta ja vähintään 15 hengelle. Menun hinta on 17,90€ per henkilö (sis. alv) Aamupala sopii hyvin esimerkiksi työporukoille! Katamme aamupalan aina ravintolan sisätilaan, jotta voitte saapua säällä kuin säällä. Hyvällä säällä voitte siirtyä terassin puolelle!

Jos tahdotte tulla Mortoniin aamupalalle voit lähettää alustavan tiedustelun oheisen lomakkeen kautta. Alustava tiedustelu ei sido sinua mihinkään, olemme pian yhteydessä niin jutellaan lisää.

Aamupalalle Mortoniin – Lähetä varaustiedustelu

Aamupalatilaisuudet ovat varattavissa maanantaista-lauantaihin klo 08 – 10 vähintään 15 henkilölle. Aamupalamenun hinta on 17,90€ / henkilö (sis. alv). 

Lisätietoja ryhmävarauksesta kiinnostuneille

Hyvät pohjatiedot auttavat meitä valmistautumaan varaukseenne ja mahdollistaa Teille hetkeen keskittymisen täällä paikan päällä. Jo nämä pohjatiedot auttavat meitä onnistumaan:

Kerro lisää tilaisuudestasi ja toiveistasi. Kuulemme mielellämme mikä on tapaamisemme tai juhlanne aihe, jotta osaamme ottaa sen huomioon parhaimmin. Mainitsettehan mikäli teillä on tietty aikataulu siirtyä eteenpäin ruokailun jälkeen.

Miten tilaisuus maksetaan?
Tämän sopiminen etukäteen selkeyttää. Yleisiä tapoja ryhmävarausten hoitamiseen ovat seuraavat:

a) koko tilaus maksetaan tilaajan puolesta paikan päällä.
b) Ruuat ja alkoholittomat juomat yhteiseen laskuun, muut juomat vieraat maksavat itse.
c) koko tilaus maksetaan laskulla. Tämä vaihtoehto vain yrityksille.
d) Jokainen vieras maksaa osuutensa itse

Jos yllä oleva lomake ei näy, klikkaa tästä. Lomake aukeaa uuteen ikkunaan.

Kysymyksiä ja vastauksia

Usein kysyttyä ryhmävarauksista

Ehdottomasti voitte, ja suosittelemme tätä, jotta saadaan tilaisuutenne sujumaan parhaalla mahdollisella tavalla. Ruokatilaukset voi toimittaa meille sähköpostilla tai puhelimitse.

Ehdottomasti. Monissa annoksistamme on jo olemassa erilaisia variaatioita yleisimmät ruokavaliot tai allergiat huomioiden. Lisäksi pystymme varioimaan annoksia muiden allergioiden mukaan hyvinkin.

Ilmoittakaa näistä varauksen tai ennakkotilauksen yhteydessä, niin katsotaan nämä tilanteen mukaan. Toki on huomioitava, että keittiömme on pieni ja kaikki annokset valmistetaan samassa tilassa, toki eri välineillään.

Parhaan kokemuksen takaamiseksi toivomme ruokien tilaamista etukäteen, jotta tilaisuutenne on mahdollisimman sujuva. Lähetämme teille mielellämme menuehdotuksen.

Jos tilaatte vasta paikan päällä, on otettava huomioon, että ravintolan muiden asiakkaiden tilaukset vaikuttavat siihen, kauanko ruokien saamisessa pöytään kestää. 

Kesäravintoloissamme varaus on lähtökohtaisesti tunnin. Pidemmistä ajoista voidaan sopia erikseen.

Helsingissä pöytävaraus on 1,5 tuntia.

Pöytävaraukselle maksimi henkilömäärä riippuu kaupungista, koska kaikissa Mortoneissa on hieman erikokoiset sisätilat.

Jos haluatte varata ravintolan yksityiskäyttöönne aamulla tai illalla aukioloaikojemme ulkopuolella, minimi henkilömäärä on 15 ja maksimi ravintolasta riippuen noin 30 henkilöä.

Kyllä vain! Otamme ravintoloissamme varauksia yli 6 hengen porukoille. Kellonajat ja muut yksityiskohdat vaihtelevat paikkakunnittain, tarkemmat tiedot löydät nettisivujemme “Ryhmille”-osiosta.