Big Wheels kesrää yhteen harrasteajoneuvoväen.

Big Wheels on meille yksi vuoden kohokohdista

Pieksämäen kadut täyttyy tänä viikonloppuna toinen toistaan komeammista harrasteautoista ja kellohame heilahtaa, kun Big Wheels -tapahtuma pyörähtää käyntiin. Big Wheels on yksi suomen suurimmista harrasteajoneuvotapahtumista, joka kerää vuosittain yhteen tuhansia harrastajia Pieksämäelle. Samassa yhteydessä järjestetään myös Savo Vintage-messut.

Big Wheelsillä on merkittävä osuus myös Mortonin tarinassa. Mortonin yrittäjä Jarna on ollut tapahtuman taustajoukoissa niin kauan kuin muistaa eli “jostain teinivuosista lähtien”. Viimeisinä vuosina Konttiravintolan kesätouhut ovat kaapanneet Jarnan kalenterin, mutta silti sydämessä on Big Wheelsille varattu yhtä suuri palanen kuin ennenkin. Eikä suotta.Tapahtuman kunnianhimoinen tapa viedä juttuja eteenpäin vuosi vuodelta, kyky yllättää tapahtumavieraat joka kerta uudelleen ja tehdä hommia aidolla rakkaudella on vuosien varrella inspiroinut meitäkin ihan valtavasti.

Näitä samoja ajatuksia ollaan parhaamme mukaan tuotu myös Konttiravintoloihin.

Paluu Pieksämäelle

Tehtiin tälle kesälle paluu Pieksämäen torille, ja Big Wheels on yksi syy siihen. Niinä vuosina, kun Konttiravintolat vietti kesiään muilla paikkakunnilla teimme käytännössä kesän ainoan tapahtumavierailun juuri tänne. Se käsittämättömän lämmin vastaanotto ja ihmisten terveiset antoi valtavasti uskoa siihen, että Morton kuuluu Pieksämäelle. Kulunut kesä on osoittanut, että oikeassa oltiin. Niinpä tänä viikonloppuna Pieksämäellä painetaan burgereita maailmaan oikein tuplana. Sillä löydät meidät tutulta paikalta torilta sekä lauantaina myös Big Wheels-alueelta Poleenin puistosta.

Me uskotaan siihen, ettei juuriaan pidä unohtaa ja siksi meille on aina aina yksi vuoden kohokohdista päästä mukaan Big Wheelsiin. Mut hei, nyt se alkaa! Tuuhan moikkaa.