Miten perehdytys töihin on hoidettu?

Perehdyttäminen ja hyvät ohjeet on yksi niitä asioita mistä saamme työntekijöiltä kiitosta vuosi toisensa perään. Työt sujuu paljon mukavammin, kun saa kunnon eväät lähteä hommiin ja tietää mitä tehdä.

Useimpiin asioihin ohjeet löytyvät Mortonin käsikirjoista, joita pääsee lukemaan vaikka omalla kännykällä. Ohjeet annetaan luettavaksi hyvissä ajoin ennen töiden alkua, jotta ehditrauhassa tutustua niihin. Ravintolapäällikkö tai vuoropäällikkö perehdyttää sinut työtehtäviisi ensimmäisen työvuoron yhteydessä. Ja tietysti työkavereilta ja ravintolapäälliköltä saa apua aina tarpeen vaatiessa!

Kesän alussa pidämme jokaisella ravintolalla päivän mittaisen Foodcamp -päivän, jossa yhdessä käymme läpi keskeiset jutut niin salin kuin keittiön puolelta ja maistelemme annoksia. Foodcampissa pääset myös tutustumaan työkavereihisi!