Kaikki Mortonin ravintolat ovat mukavan suosittuja. Se tarkoittaa sitä, että kesän kuumimpana sesonkina vilskettä riittää koko päivän. Olemme auki joka päivä. Illat ja viikonloput ovat vilkkaimpia aikoja, joten työt painottuvat niihin.

Meillä on töitä tarjolla sekä kokeneille tekijöille, vasta työelämään tutustuville nuorille ja kaikille siltä väliltä. Tapana on, että jokainen opettelee kaikkia työtehtäviä, näin voimme auttaa toinen toistamme paremmin eri tilanteissa. Olit sitten missä työtehtävässä tai asemassa tahansa, opit varmasti uutta ja kehityt – jos vain itse haluat! Meillä on useita tyyppejä töissä, jotka ovat edenneet kokista tai tarjoilijasta aina ravintolapäälliköksi asti. 

Me haluamme antaa jokaiselle työntekijälle hyvät eväät elämään ja työelämään. Jokainen työntekijä tekee kesän alussa oman kehittymissuunnitelman, johon voi itse kirjata ylös niitä asioita missä tahtoo kehittyä ja mitä tahtoo oppia. Suunnitelma käydään läpi ainakin ravintolapäällikön kanssa, jotta hän osaa auttaa sinua kehittymään sinulle tärkeissä asioissa.