Sydämellisesti tervetuloa vieraaksemme majoittumaan Mortonin kotikylälle, Rautalammille. Viihtyisä kaksiomme sijaitsee historiallisessa, 1870-luvulla rakennetussa Malisen talossa, aivan Rautalammin keskustassa.

Huoneistomme on käytettävissä ympäri vuoden ja se soveltuu pitkäaikaiseen tai lyhytaikaiseen majoitukseen. Voit varata majoituksen AirBNB:n tai Booking.comin kautta, hinta on sama molemmissa palveluissa.

Lisätiedot

Huoneistomme on suunniteltu teitä vieraitamme varten, joten se sopii hyvin sekä lyhyt-, että pitkäaikaiseen majoitukseen. Täällä on mahdollisuus työskennellä pöydän äärellä tai rentoutua rauhassa.

  • Vierestämme löydät Rautalammin museon ja Rautalammin kirkon, sekä ihastuttavan Artteli-kaupan. Etelä-Konneveden kansallispuisto sijaitsee 15 minuutin ajomatkan päässä. Kesäaikaan samassa pihapiirissä toimii myös Mortonin Konttiravintola sekä Ravintola Ehtoo.
  • Asunnossamme on erillinen makuuhuone parisängyllä, jotka voimme erottaa pyynnöstäsi myös kahdeksi erilliseksi sängyksi.
  • Olohuoneessa on levitettävä 140 cm vuodesohva yhdelle aikuiselle tai kahdelle lapselle.
  • Keittiöstä löytyy kaikki tarvittavat välineet kuten uuni, astiat, mikro, leivänpaahdin, kahvin- ja vedenkeitin jne.
  • Vieraiden käytössä on aamiaistarpeita kuten kahvia, teetä ja puuroa
  • Kylpyhuoneessa on suihku
  • Petivaatteet, pyyhkeet ja siivous sisältyvät hintaan
  • Lähin ruokakauppa sijaitsee 200 metrin päässä
  • Hyvät pysäköintimahdollisuudet
  • Lemmikit eikä tupakointi eivät valitettavasti ole sallittuja

Pidämme huolen, että majoitus tarjoaa ihanan vierailun Rautalammilla, joten varaathan pian. Tervetuloa!

ERINOMAINEN
12 arvostelut sivustossa
Eeva
Eeva
Vahvistettu
Erittäin viehättävä puutalo ja kauniisti sisustettu koti. Puhdas ja kaikki mitä luvattiin löytyi. Mukavat sängyt! Erinomaista oli huolelliset ohjeet sisäänkirjautumiseen, ilman kuvallista ohjeistusta olisi ollut hieman hankalampaa. Yhteydenpito sujui todella joustavasti ja Jarna tai joku muu Mortonin porukasta vastasi nopeasti.Suosittelen lämpimästi, ja jos vierailette talvella, niin kannattaa viipyä muutama päivä. Kesällä plussaa on ihana parveke.
Ada
Ada
Vahvistettu
oli kotoisa olo
Henna
Henna
Vahvistettu
Majoitus oli viihtyisä ja juuri tarpeisiimme sopiva. Vanha puutalo oli tunnelmallinen ja sisustus oli huolellisesti suunniteltu.
Erika
Erika
Vahvistettu
Tänne oli tosi kiva ja helppo tulla. Majoittajan ohjeet olivat selkeät ja majoittautuminen vaivatonta.
Monika
Monika
Vahvistettu
Ihanan idyllinen paikka, kaikki sujui kätevästi, myös majoitukseen sisäänkirjautuminen hoitui helposti. Suosittelen!
Katja
Katja
Vahvistettu
Ihana, lämmin ja täydellinen. Tämä kannattaa kokea. Ravintola Ehtoo alakerrassa oli loistava, tunnelmallinen ja tarjosi lähialueen raaka-aineista tehtyä erittäin maistuvaa ruokaa. Aamupala auringossa terassilla oli ihanan seesteinen kyläraiti herätessä ja auringon lämmittäessä poskia. Hääpäivälle oli järjestetty monta unohtumatonta yllätystä. Rautalampi jäi sydämeen.
Jan
Jan
Vahvistettu
Todella viihtyisä huoneisto loistavalla sijainnilla ja palveluilla. Alakerran Ehtoo ravintola on täydellinen ruokapaikka. Myös Morton ravintolan majoitukseen sisältynyt aamiainen oli loistava. Tullaan varmasti uudelleen.