Mies antaa käsisuudelman Mortonin yrittäjälle, Jarnalle
|

Kuvablogi: Rautalammin Mortonin avajaiset 2010

Ravintola Morton – Emäpitäjän olohuone avattiin 2.7.2010. Tämä kuvagalleria vie avajaispäivän varsin vauhdikkaisiin tunnelmiin.

Alunperin tässä asematalossa toimi linja-autoasema ja taksiasema. Ennen meitä tiloissa toimi Rautakauppa ja me aloitimmekin remontoinnin siitä, että kannoimme rautakaupan hyllyt ulos. Muutamassa kuukaudessa rautakauppa muuttui ravintolaksi. Omin avuin emme hommasta selvinneet. Ensin avuksi tuli perheet ja kaverit, sitten kaverien kaverit ja lopulta jopa sellaisia ihmisiä ketä emme entuudestaan edes tunteneet. Morton on siis alusta asti yhdessä rakennettu yhteiseksi olohuoneeksi.

Päivällä kutsuimme yhteistyökumppaneita ennakkoavajaisiin ja illalla klo 18 oveta avattiin kaikelle kansalle. Jo ennen avaamista ovella oli pitkä jono ja väkeä riitti tungokseksi asti. Väkeä oli tuvan täydeltä koko illan. Taikuri Jore viihdytti avajaisvieraita tekemällä taikatemppuja ympäri ravintolaa. Avajaisillan päätteeksi Mortonin lavalle nousi yllättäen Trio Tepander. Kolmikko oli ollut aiemmin illalla keikalla Rautalammilla ja avajaismeiningistä innostuneena vetäisivät shown pystyyn myös Mortonin lavalla.

Kuvat on muistikuviemme mukaan ottanut Markus Sjöberg