Vielä kerran Morton – loppuunmyydyt läksiäisjuhlat on ovella!

Emäpitäjän Olohuoneen ovet avataan vielä kerran. Viiden vuoden taival huipentuu suuriin läksiäisjuhliin.
Viimeisenä päivänä keittiö tekee paluun tilanteeseen mistä myös lähdettiin liikenteeseen aikanaan; tarjolla on pizzaa ja sitäkin enää noin 30:lle ensimmäiselle. Mikäli siis tahtoo vielä Mortoniin herkuttelemaan kannattaa olla heti puolen päivän jälkeen liikenteessä.

Ilta päättyy huikeisiin juhliin. Kaikki ennakkoliput on myyty loppuun. Eikö ovelta tosiaankaan saa lippuja? Mahdollisesti ei ollenkaan, mahdollisesti muutamia. Kello yhden jälkeen tarkastelemme tilannetta minkä verran on ennakkolippuja palautumatta ja taas asiakkaita jo poistunut.  Muistattehan se, että ennakkolipun ostaneita koskee aivan samat reunaehdot kuin normaalistikin esimerkiksi päihtymyksen suhteen, eli liian rankkaan iloitteluun ei kannata intoutua ennen ravitsemusliikkeeseen saapumista.

Alkuillan keikan ja tietovisan jälkeenkin ehtii vielä käydä pyörähtämässä katsomassa ilotulituksia Museolla, jos semmoset kiinnostaa.

Aikataulu

 • Klo 12.00 Ovet avautuvat viimeisen kerran
 • Klo 21.00 Ravintola vain lipun ostaneille
 • Klo 22.00 Aki Virta & Antero Jetsu: rokkiklassikoita. Aki ja Antero ovat olleet rautalampilaisen rokin pioneereja jo 40 vuotta. Edelleen soitto soi ihan vanhaan malliin. Nämä kaksi herraa ovat juuri oikeat tyypit pistämään läksiäisjuhlat käyntiin jammailemalla pubipuolella rokkiklassikoita suomesta ja maailmalta.
 • Klo 23.00 Morton -tietovisa 10 kiperää kysymystä Ravintola Mortonista ja sen elämästä. Luvassa mainetta ja kunniaa.
 • Klo 00.30 Kaukolasipartio -show Illan kruunaa joensuulainen Kaukolasipartio. Samaisen bändin veljekset Ilja ja Johannes Teppo ovat tuttuja Mortonin avajaisista, jolloin pojat vetäisivät hetken mielijohteesta mojovan yllätyskeikan kesken avajaishulinoiden. Nyt he ottivat koko bändinsä matkaan. Bändi tunnetaan vauhdikkaasta liveshowstaan ja humoristisesta meiningistään, joten mitä maukkain ilta tuloillaan.
  https://www.youtube.com/embed/2Jgx3vaDz4M
  • Kaukolasipartio, kokoonpano:
   Ilja Teppo – laulu, kitara
   Johannes Teppo – laulu
   Pertti Feller – kitara
   Sampsa Asikainen – basso
   Antti Huuskonen – rummut
 • Klo 04.05 Mortonin lippu lasketaan tangosta.

Kiitos näistä ikimuistoisista vuosista, tämä on ollut huikea seikkailu. Vaikka Emäpitäjän olohuone hiljeneekin tulee Mortonin tarina jatkuu, joten nähdään taas! Mutta sitä ennen pidetään hauskaa emäpitäjän tapaan – vielä kerran!

Auta meitä keräämään muistoja Mortonista!

Mikä on sinulle se ikimuistoisin hetki Mortonissa?

Keräämme talteen Morton-arkistoa, jotta me kaikki, sinä ja minä voisimme muistella ikimuistoisia hetkiä Mortonissa vielä vuosienkin päästä. Niin monia hauskoja hetkiä on vuosien varrelle sattunut, että epäilemättä aika monesta kamerasta tai älypuhelimesta jotain aineistoa löytyy.

Jos sinulle on kuvia tai videoita Mortonista pyydämme sinua lähettämään ne sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Jos postaat muutoin nettiin muistoja Mortonista, postaathan ne häshtägäillä #kiitosmorton. Tämän hienon idean saimme asiakkaaltamme.:)