Big Wheels 2015 -tapahtuman mainosbanneri, jossa hot rod -auto.

Big Wheels näkyy myös Konttiravintolassa

Pieksämäen konttiravintolassa tulossa on kesän vilkkain viikonloppu, sillä katukuvan täyttävät nahkatakit, tötterötukat, kellohameet ja amerikanraudat. Pieksämäellä järjestetään jo 14. kerran yksi Suomen suurimpia harrasteautotapahtumia – Big Wheels.

Klikkaa ja katso Big Wheels -menu
Klikkaa ja katso Big Wheels -menu

Tapahtumaviikonloppu pyöräytetään käyntiin Konttiravintolassa perjantaina 17.7. perinteisen Grill & Cruise -tapahtuman merkeissä. Keittiö on auki koko illan ja klo 19 -21 Konttiravintolan terassilla musisoi vahvalla fiftariotteella Alvin Hog Trio.

Lauantaina 18.7. konttiravintola on avoinna aamuyhdeksästä iltamyöhään ja myös lauantaina saatavilla on Big Wheels -menun erikoisannoksia, kuten jenkkihenkinen Pastrami sandwich. Musiikista vastaa klo 15.30 Apinaorkesteri. Milo, Seppo ja Adriana soittavat rockabilly-klassikoita 50 ja 80 –luvuilta. Nämä vasta 13-14 vuotiaat Turun konservatorion kasvatit lupailevat tuovansa mukanaan Savoon nopeaa svingiä, rock´n rollia, hillbillyä ja hyvää meininkiä.

Big Wheels -tapahtuman huipentuma, Suuri cruising -paraati on kerännyt parhaimmillaan mukaan yli 800 harrasteajoneuvoa. Klo 16.30 jenkkirekkojen johdolla starttaavan paraatin reitti kulkee aivan Konttiravintolan vierestä Häyrisentietä pitkin.

Huomaattehan, että poikkeuksellisesti Konttiravintolan terassi on molempina iltoina K-18 klo 19 jälkeen.

Klikkaa viereistä kuvaa ja katso Big Wheels -viikonlopun erikoismenu.

Mikä ihmeen Big Wheels?

Harrasteajoneuvotapahtuma Big Wheels on kasvanut vuosien saatossa yhdeksi Suomen suurimmista harrasteajoneuvojen kokoontumisista ja olennaiseksi osaksi Pieksämäen tapahtumakesää.

Viime vuosina tapahtuma on tuonut eteläsavoon noin tuhat harrasteajoneuvoa ja jopa 13.500 hengen yleisön. Big Wheelsin päätapahtuma on lauantaina 18.7.2015 Pieksäjärven rannalla aivan kaupungin keskustassa järjestettävä kokoontumisajo, joka tarjoaa nähtävää ja tehtävää koko perheelle.

Harrasteajoneuvoja löytyy laidasta laitaan, kuplavolkkareista aina jättikokoisiin jenkkirekkoihin. Suurin osa tapahtumaan osaaottavista menopeleistä saapuu Suomesta, mutta paikalla on nähty harrastekalustoa myös Ruotsista, Norjasta ja Saksasta.

Big Wheels kuvien sekä Big Wheels -infotekstin lähde: http://www.bigwheels.info