Äänekosken Keitelejazzit vietetään Mortonin naapurissa

Konttiravintolaa laajennettu Keitelejazz-viikonlopuksi

Tänä viikonloppuna se on Äänekoski missä tapahtuu, kun Keitelejazz tuo rantapuistoon suomen ykkösartistien lisäksi tunnettuja blues-, jazz- ja rockmuusikoita ympäri maailmaa. Kuten oheisesta kartasta voit nähdä Mortonin konttiravintolan upea rantaterassi sijaitsee aivan tapahtuman pääareenan, Jazzteltan (Hallintokatu 4, Äänekoski) läheisyydessä. Matkaa rantaa pitkin kävellen tulee vain muutama sata metriä.

Vesiteitse saapuville tiedoksi, että lähin laituri sijaitsee Jazzteltan luona.

Konttiravintola avoinna laajennetusti

Edessä on taatusti vauhdikas ja musiikin täyteinen loppuviikko sekä viikonloppu. Sen vuoksi Konttiravintolan terassiakin on katettu normaalia enemmän ja myyntipisteitä lisätty sujuvan palvelun takaamiseksi. Myös aukioloajat ovat normaalia laajemmat; keskiviikosta sunnuntaihin olemme avoinna joka päivä klo 10.30 – 00.00. Kello 20 jälkeen Konttiravintola on K-18, keittiö palvelee klo 22 saakka.

Jazz-viikko avataan Konttiravintola Mortonissa keskiviikkona 27.7.  klo 17.30 kun ilmaisella terassikeikalla musisoi J. Vehkala & Quomat.

Mikä Keitelejazz?

Keitelejazz järjestetään nyt Äänekoskella 31. kerran. Usean päivän mittainen musiikki- ja kulttuuritapahtuma näkyy ympäri kaupunkia, tapahtumapaikkoja on jazztelttan lisäksi muun muassa Kaupungintalo. Vuosikymmenien aikana tapahtumassa on esiintynyt suomalaisten bändien lisäksi kansainvälisiä kuuluisuuksia, kuten Jethro Tull, Procol Harum ja Uriah Heep. Rockin lisäksi myös jazzilla ja bluesilla on perinteisesti ollut oma tärkeä osuutensa tapahtumassa ja muutoinkin viime vuosina ohjelmatarjonta on ollut sopiva sekoitus tunnettuja artisteja sekä harvinaisempia herkkuja eri musiikkityylien taitureista.

Keitelejazzin ympärillä tapahtuu Äänekoskella paljon muutakin. Esimerkiksi lauantaina 30.7. liikuntahallilla pelataan Keitelejazz Basketball-hyväntekeväisyysturnaus.

Vuoden 2016 Keitelejazzin ohjelmassa jazzteltalla on mm.

  • Ke 27.7. Tuure Kilpeläinen, Ile Kallio Big Rock Band, Juha Tapio
  • To 28.7. Tiisu, Chisu, J. Karjalainen
  • Pe 29.7. Lauri Porra, Frank Zappa Memorial Pancake Breakfast, Carl Palmer’s ELP Legacy
  • La 30.7. Jarmo Saari Republic, Anssi Tikanmäen Orkesteri: ”Maisemakuvia Suomesta”, Lauluyhtye Rajaton
Katso koko ohjelma, lippujen hinnat ja lisätiedot: http://www.keitelejazz.fi