Mistä löydät Mortonin kesällä 2017?

Konttiravintola Morton

Mortonin Konttiravintolat löytyvät kesällä 2017 tutuilta paikoilta Varkaudesta, Kuopiosta ja Äänekoskelta.

Kaikkien Konttiravintoloiden sijainnit ovat aivan kaupunkien keskustoissa; Varkaudessa Hertunrannan rantatorilla, Kuopiossa kävelykadulla H-talon edustalla ja Äänekoskella uudessa rantapuistossa. Konttiravintolat sijaitsivat näillä paikoilla myös viime kesänä.

Kaikkien kolmen konttiravintolan avajaisia on tarkoitus viettää vapun tienoilla ja maukkaudestaan kuuluisat burgerit paistuvat pitkälle elokuuhun saakka. Tulossa on myös pop up-vierailuja ainakin Big Wheelsiin Pieksämäelle. Myös viime kesänä ensimmäistä kertaa Rautalammilla juhlittu Morton Fest saa jatkoa elokuussa.

Paikallista ja suomalaista

Konttiravintola Mortonin yrittäjä Jarna Kaplas kertoo ensi kesänä panostetaan vielä aiempaa enemmän lähialueilta saataviin raaka-aineisiin.
”Lähiruoka on ollut meille aina tärkeää, mutta ensi kesänä panostamme siihen erityisesti. Jos mahdollista niin käytämme lähialueilla kasvatettuja ja tuotettuja raaka-aineita. Kaiken suhteen se ei ole mahdollista, mutta silloin pyrimme käyttämään sentään kotimaista”

Tuttuun tapaan ruokalista tulee päivittymään myös ensi kesälle ja maineikkaat burgerit pysyvät vetonauloina. ”Klassikot säilyvät listalla, mutta haluamme aina joka kesä kokeilla uutta, kehittää ja kehittyä. Nyt uutta listaa suunnitellessa on lähiruuan lisäksi otettu huomioon myös asiakkaiden toiveet kasvis- ja vegaaniruuan suhteen.

Kaplas kertoo myös, että ”Morton Gooseberry Lemonade” -karviaislimonadia saadaan maistella myös ensi kesänä. Kesän valmisteluista, avajaisaikatauluista ja muista Konttiravintolan kuulumisista pysyt parhaiten perässä seuraamalla Facebook-sivuamme.

Konttiravintola Mortonin yrittäjä Jarna Kaplas
Konttiravintola Mortonin yrittäjä Jarna Kaplas