Lähikuva Mortonin turkoosista sukista päälle puettuna.

Mortonin joululahjavinkit – tilaa ajoissa!

Joululahjaksi Mortonin sukat tai lahjakortti? Tee tilaus hyvissä ajoin!

Lahjaksi Mortonin sukat

Helsingin Mortonissa ihastusta herättäneitä Mortonin sukkia on saatavilla nyt myös verkkokaupan kautta. Sukkia on saatavilla kahdessa eri koossa: 36-39 sekä 40-46. Sukkien verkkokauppa on verkossa avoinna vain torstaihin 10.12. saakka eli tilaus kannattaa laittaa sisään nyt samantien. Sukat maksavat 7€/pari ja jos tilaa neljä paria (tai enemmän), niin tilaus liikahtaa luoksesi ILMAN TOIMITUSKULUJA!

Teidän pyynnöstämme laitoimme tämän sukkakaupan pystyyn hyvin nopealla aikataululla. Valitettavasti emme ehtineet vielä ratkoa sitä kuinka saisimme sukat ja lahjakortit samaan kauppaan, joten tällä hetkellä ne ovat tilattavissa erillisistä kaupoista. Pahoittelut tästä ja kiitos ymmärryksestä!

Helsingin Mortonista näitä sukkia pitäisi löytyä hyllystä aina, kun ravintola on auki eli sieltä onnistuu myös noutaen.

[LINKKI POISTETTU KAUPAN SULKEUDUTTUA]

Lahjaksi Mortonin lahjakortti

JOULUTARJOUKSENA saat nyt 40€ arvoisen Mortonin lahjakortin hintaan 30€ – säästät siis 10€.

Tarjoushintaiset lahjakortit kelpaavat koko vuoden 2021 ajan, 1.1.2021 alkaen. Lahjakortti käy maksuvälineenä kaikissa Mortonin ravintoloissa ja voit käyttää sen useammalla ostokerralla.

Lahjakortteja saa tietystikinmyös Helsingin Mortonista

Helsingin Mortonin aukioloajat jouluna?

Morton on ennen joulua avoinna sunnuntaihin 20.12. saakka. Sitten avaamme seuraavan kerran vasta loppiaisen jälkeen, perjantaina 8.1.
Eli toisin sanoen Helsingin Morton on suljettuna 21.12.2020 – 7.1.2021 Hyvää joulua ja mukavaa uutta vuotta teille kaikille!