Värivaloilla valaistu Jyväskylän Konttiravintola Morton Valon kaupunki -tapahtuman aikana.

Jyväskylän Morton on osa Valon kaupunkia

Jyväskylä on Valon kaupunki jälleen 23.9.-2.10.2021. Myös Konttiravintola Mortonin ympäristö saa näyttävän tunnelmavalaistuksen.

Valon kaupunki on upea, jokasyksyinen pilkahdus Jyväskylän pimenevässä syksyssä. Jo 15. kertaa järjestettävä tapahtuma koostuu lukuisista valoinstallaatioista ja -teoksista sekä teemaan liittyvästä oheisohjelmasta. Tänä vuonna valaistuja kohteita on useita kymmeniä ympäri kaupunkia. Myös Mortonin ympäristö saa näyttävän valaistuksen ja yksi teos sijaitsee vedessä aivan ravintolamme edessä. Virallinen valoreitti on hyvä ottaa haltuun jalkaisin, reitti rantaraittia pitkin myös Mortonin ohitse. Valoreittiin voit tutustua tarkemmin Valon kaupungin tapahtumaoppaassa.

Valon kaupungin aikaan Jyväskylän Morton on auki tavanomaista pidempään. Olemme avoinna torstaina 23.9. klo 16 – 21, perjantaina ja lauantaina 24.-25.9. klo 10.30 – 23.00 sekä vielä sunnuntaina 12.00 – 18.00.

Valon kaupungin ohjelma ja kohteet löytyvät tapahtuman nettisivuilta osoitteesta: https://valonkaupunki.jyvaskyla.fi/valotapahtumat/2021 ja Valon kaupungin tapahtumaoppaasta

Konttiravintola Morton on tapahtuman virallinen yhteistyökumppani.

P.S. Osa Valon kaupungin teoksista on nähtävillä myös seuraavana viikonloppuna, Jyväskylän MM-rallin aikana. Silloin vietetään Jyväskylän Mortonissa kesäkauden päättäjäisiä. Olemme avoinna lauantaihin 2.10. saakka ja sitten seuraavan kerran ensi keväänä.