Ihmisiä kävelemässä kohti Morton Festin tapahtuma-aluetta.

Äh! Mortonin puistokonsertti peruuntuu

Mortonin 10-vuotisjuhlien kunniaksi suunniteltu suuri, ilmainen puistokonsertti on päätetty perua koronatilanteen vuoksi. Konsertti oli tarkoitus pitää Rautalammin museon puistossa 7. elokuuta.

Kesällä 2020 tuli kuluneeksi 10 vuotta ensimmäisen Morton-ravintolan avaamisesta. Tätä merkkipaalua halusimme juhlia kutsumalla teidät kaikki suureen ilmaiskonserttiin sinne mistä kaikki alkoi eli Rautalammille. Konsertin pääesiintyjäksi kiinnitettiin huippusuosittu Vesterinen yhtyeineen ja myös lapsille oli suunnitteilla oma minifestarinsa. Kesällä 2020 tapahtumaa päätettiin siirtää vuodella eteenpäin, elokuulle 2021.

Nyt joudumme harmiksemme kertomaan, että olemme päättäneet perua tapahtuman. Haaveilimme, että tästä tapahtumasta tulee kotiinpaluujuhla, johon mukaan juhlimaan saapuu teitä ystäviämme ympäri Suomea ja maailmaa. Kun katsoo vallitsevaa tilannetta tuntuu kuitenkin siltä ettei nyt ole oikea hetki tällaiselle get togetherille.

Isoilla erikoisjärjestelyillä tapahtuma olisi ehkä ollut mahdollista järjestää. Emme kuitenkaan keksineet keinoja, joilla voisimme tapahtuman järjestää sellaisena suurena yhteisjuhlana mitä haaveilimme. Emme tietenkään voi tietää millainen pandemiatilanne on loppukesällä, mutta järjestelyjen laajuuden vuoksi päätökset on tehtävä myös näin hyvissä ajoin ennen tapahtumaa. Haluamme tässä nyt laittaa teidän kaikkien ystäviemme, työntekijöidemme ja rautalampilaisten terveyden etusijalle. Kiitos, kun ymmärrätte!

Vaikka nämä juhlat nyt tältä erää joudutaankin perumaan, niin haluamme kutsua teidät kaikki käymään täällä Rautalammilla tänä kesänä. Morton tekee paluun kotikylälle viiden vuoden tauon jälkeen. Perjantaina 28.5.2021 avaamme Konttiravintolan Arttelin päätyyn, Rautalammin museon naapuriin. Nähdään siellä!

LISÄYS: Jos ei juhlita isosti, niin juhlitaan pienestä. 7. elokuuta Rautalammin Mortonissa soi livemusiikki sitten lopulta kuitenkin. Ilmaisella terassikeikalla Niila. Lue lisää ja tule kuuntelemaan!