|

Etsimme ravintolapäällikköä Helsingin Mortoniin

Mortonin ravintolat saivat alkunsa kaverusten yhteisistä unelmista ja halusta tehdä hyviä juttuja yhdessä.  Sillä tiellä jatkamme edelleen ja nyt etsimme porukkaamme ravintolapäällikköä ympärivuotiseen, vakituiseen pestiin, johtamaan Helsingin Mortonia sekä kehittämään kaikkien Mortonin konttiravintoloiden toimintaa. Paikka täytetään mahdollisimman pian, joten hae jo tänään!

Lisätiedot työpaikasta ja hakuohjeet löydät osoitteesta: https://rekry.morton.fi/

Millainen on ravintolapäällikön työnkuva?

Työ on kokoaikainen ja vakituinen. Ravintolapäällikkönä johdat Mortonin Helsingin ravintolaa ja sen henkilökuntaa. Ihmisten johtaminen on tässä hommassa aivan keskeistä. Toki myös tavanomaisia hallinnollisia hommia ja kehittämistyötä kuuluu työnkuvaan. Lisäksi pääset osallistumaan koko Mortonin ravintolaperheen kehittämiseen sekä strategiatyöhön.

Työ pitää sisällään myös paljon suorittavaa työtä ravintolassa, myös iltaisin ja viikonloppuisin. Meillä kaikki tekee kaikkea, joten sinun on tärkeää tuntea ravintolassasi sekä keittiön että salipuolen työt. Älä huoli, jos et tätä kaikkea vielä hallitse, kunhan sinulta löytyy intoa oppia.

Lyhyesti sanottuna siis:

  • Johdat ravintolan tiimiä ja organisoit koko ravintolan toiminnan.
  • Pidät huolta, että ravintolan ruuat, asiakaspalvelu ja koko ravintolaympäristö on aina aivan viimeisen päälle kunnossa.
  • Autat työntekijöitäsi kehittymään ja oppimaan. Vastaat työvuorosuunnittelusta. Osallistut rekrytointiin ja perehdytät uudet työntekijät työhönsä.
  • Olet osa ravintolan tiimiä osallistuen ravintola arkityöhön

Puolet vuodesta sinulla on vertaistukena myös Mortonin muiden ravintoloiden ravintolapäälliköt. Morton on hyvä paikka kasvaa johtajana sillä tarjoamme toimiviksi todetut toimintamallit, koulutusta ja päivittäistä apua johtamiseesi sekä vertaistukea muilta Mortonin ravintolapäälliköiltä.