Joulu saapui Mortoniin

Taas se aika vuodesta! Vaikka Helsinkiin odotellaan vielä pysyvää lunta tuomaan joulun tuntua, Mortonissa ollaan jo kovasti joulutunnelmissa.

Mitä olisi myöskään joulu ilman piparkakkujen tuoksua ja glögiä – piipahda siis vaikka Piparilattelle tai meidän itse keittämälle omenaglögille. Ystävät ympärillä, kuuma glögi kädessä ja ulkona pimenevä ilta, on siinä jotain kodikasta jos meiltä kysytään.

Myös ihanat joulupannarit mausteisella omena-raparperihillokkeella on taas valikoimissa. Ja kirsikkana (tai tässä tapauksessa kenties kurpitsana) kakun päällä, meiltä saat nyt kausituottena myös ihanaa amerikkalaista Kurpitsapiirakkaa, joka ollaan leivottu ihan itse amerikkalaisen kokkimme inspiroimana.

Tänä jouluna ollaan päätetty kokeilla jotain uutta, josta pääsee nauttimaan ihan kaikki meillä vierailevat tai ohi kävelevät. Illat alkavat olla pimeimmillään, joten valoa tarvitaan. Siksi me luotiin ihan oma jouluinen maisema Helsingin Mortonin eteen. Pysähdy siis Joulukaaren eteen, mistelinoksan alle ja muiskauta pusu puolisolle tai nappaa kuva sinusta ja ystävästäsi. <3 Tägää kuvat @konttiravintola, niin mekin päästään niistä nauttimaan! 

Toivottavasti nähdään moni teistä joulun alla kylässä. <3

Jouluterkuin, Mortonin väki

PS. Vielä on myös tilaa pikkujouluporukoille, eli jos haluaisit viettää pikkujouluja vaikka ystäväporukan kesken tai työpaikan kekkereille on paikka haussa, tsekkaa morton.fi/pikkujoulut