Morton avaa kahvilan Kuopion torille

Kuopio saa pian toisen Mortonin, kun avaamme toukokuun lopussa Mortonin kahvilan kuopion torille.

Meidän ihanat pannarit ja aamupalat on kohta saatavilla myös Kuopiossa, kun Mortonin kahvila avataan mualiman navalle eli Kuopion torille. Tarkempi sijainti on aivan Sokoksen edustalla. Jatkossa Mortoneita on Kuopiossa kaksi, sillä burgereista tunnettu Mortonin Konttiravintola H-talon edustalla jatkaa toimintaansa kuten aiemminkin.

Olemme kehittäneet kahvilapuoltamme varsin aktiivisesti vuodesta 2020 lähtien. Alunperin ajatus tähänkin tuli asiakkailta kuin saimme kommentteja, että olisi mukava käydä useammin vaikka ei burgeria tekisikään mieli. Nykyään kahvilat ovat osa Jyväskylän, Rautalammin ja Helsingin ravintoloita. Kuopion kahvilassa erityistä on se, että se on ensimmäinen kahvilamme joka ei sijaitse ravintolamme yhteydessä.

Erityisesti pannarit ja aamupalat ovat nousseet varsin suosituiksi muissa kahviloissamme ja tietysti ne tulevat tarjolle myös Kuopioon!

Kaiken kaikkiaan tää on tosi innostava juttu! Kuopion tori on olut ihan mielettömässä nosteessa. Torin elävöittämisen ja kehittämisen suhteen on tehty tosi hyvää työtä. Se on varmasti yksi Suomen vilkkaimpia kesätoreja. Morton tuo torille varmasti palasen uudenlaista tuulahdusta. Meidän edustalla ei nähdä telttaa, vaan kaunis pergola sekä paljon kukkia ja kasveja. Syötävät syödään oikeilta lautasilta ja kahvi juodaan oikeista kupeista. Uskon, että nämä on asioita joita moni on kaivannut perinteisen torielämän rinnalle.

Mortonin kahvilan avajaisia vietetään Kuopion kesäkauden avajaisten yhteydessä perjantaina 26.5. Avoinna olemme joka päivä koko kesän (paitsi juhannuksena). Tervetuloa!

Konttiravintola 10 vuotta

Mortonin ensimmäinen ravintola avattiin Rautalammille kesällä 2010. Toukokuussa 2013 esittelimme ensimmäisen merikonttiravintolamme Helsingissä Rautalampi takaisin maailmankartalle -tempauksen yhteydessä.

Nykyään Morton on keskittynyt ainoastaan konttiravintoloiden ja -kahviloiden pyörittämiseen. Kymmenessä vuodessa Konttiravintolaperhe on kasvanut seitsemän ravintolan kokoiseksi. Nyt avattava kahvila on kahdeksas, se kahdeksas ihme kuten itse sanomme. Helsingin Morton on avoinna ympäri vuoden, muut ravintolat vain kesäaikaan.