Ravintola Ehtoo liittyy osaksi Mortonin perhettä

Mortonin perhe kasaa, kun pari vuotta naapuritalossamme Rautalammilla toiminut Ravintola Ehtoo on tästä eteenpäin osa yritystämme. Ehtoon ovet aukeavat tälle kesälle tänään keskiviikkona 28.6.2023

Vanhassa Malisen kaupassa, Rautalammin museon pihapiirissä sijaitseva Ehtoo säilyy hyvin pitkälti ennallaan, nimeä ja toiminta-ajatusta myöten. Jatkossakin tarjolla on tuoretta ja maistuvaa ruokaa paikallisista raaka-aineista. Keittiömestarina jatkaa Jori Hulkkonen. Ehtoon menuun ja ravintolaan muutoinkin voi tutustua tarkemmin osoitteessa www.ravintolaehtoo.fi

Tulemme kesän mittaan järjestämään Mortonin ja Ehtoon kanssa tapahtumia Museon puistossa, joista ensimmäinen onkin jo ensilauantaina jolloin Museon puiston lavalla Little Willie Mehto sekä helsingin virallinen kylähullu DJ Tixa.

Olemme vuokranneet samasta talosta myös majoitushuoneita, joten lähitulevaisuudessa voitte tulla vierailulle ihan yön yli. Kerromme niistä lisää myöhemmin!

Alkuperäinen perustajakolmikko Jori, Samuel ja Arttu ovat tehneet upeaa työtä Ehtoon ja Rautalammin eteen, tästä on hyvä jatkaa eteenpäin.

Tervetuloa kesäretkelle Rautalammille!