Museon Puiston konsertit Rautalammilla

Kesän ilmaiskonsertit herättävät Rautalammin Museon puiston eloon.

Vehreä ja tunnelmallinen Rautalammin Museon puisto kutsuu kaikki musiikin ystävät nauttimaan kesän sävelistä ainutlaatuisessa ympäristössä. Ravintola Ehtoo ja Konttiravintola Morton järjestävät kesän mittaan Museon puiston ulkoimalavalla useita konsertteja, joista useimmat ovat pääsymaksuttomia ja ikärajattomia. Konsertit alkavat jo hyvissä ajoin alkuillasta ja konsertteja on mahdollista katsoa myös penkillä istuen.

Kesäkausi avataan nyt tulevana lauantaina 1.6. klo 19 alkaen rautalampilaisin voimin, kun esiintymässä ovat Folk Röntynen sekä The Doorsin musiikkia esittävä Peace Frogs. Heinäkuussa tapahtuu joka viikko, sillä jokaisena torstaina on luvassa ilmaiskonsertti. Torstasikonserttien esiintyjinä nähdään Maria Hänninen, Kauko Röyhkä, Lyyti sekä Joose Keskitalo ystävineen. Ilmaiskonserttien yhteistyökumppaneina toimivat Rautalammin Osuuspankki, Rautalammin kunta, Artteli sekä Rautalammin museo.

Kesä huipentuu Mortonin leppoisaan puistojuhlaan lauantaina 17. elokuuta. Puistojuhlan esiintyjinä nähdään huippusuositut Ida Paul ja Kalle Lindroth, kevään puhutuimman levyn julkaissut laulaja-lauluntekijä Samae Koskinen sekä rautalampilainen JiiPee & Vaikuttajat

 Olemme tosi iloisia ja ylpeitä siitä, miten laadukkaan ohjelman olemme yhteistyöllä saaneet kasaan. Mahtavaa on myös se, että saamme vieraaksemme legendaarisia muusikoita sekä nousevia tähtiä. Toivon, että tällaiset kesäillat saavat myös mökkiläisiä liikenteeseen. Rautalampilaisten lisäksi haluammekin toivottaa myös kesäasukkaat ja naapuripaikkakuntien ihmiset lämpimästi tervetulleeksi tänne Rautalammille!