Äänekosken Mortonin työntekijöitä ravintolan edessä.

Miten meni kesä 2015?

Vaikka kesää on vielä jäljellä nyt voisi jo kysyä millainen on ollut kesä 2015? Kysymyksiin vastaa Mortonin yrittäjä Jarna Kaplas.

No, miten kesä meni?

– Aurinkoisella kelillä väkeä on riittänyt jopa aiempia vuosia paremmin. Säiden puolesta kesä on ollut erityisen haastava, sillä viileitä ja sateisia päiviä on ollut poikkeuksellisen paljon.  Viimeksi näin vähän hellepäiviä on kuulema ollut vuonna 1962.

Pieksämäen torilla olimme nyt kolmatta kesää ja Varkauden Hertunrannassa toista. Tänä kesänä konttiravintoloidemme määrä kasvoi kolmeen ja sen myötä saavuimme myös Keski-Suomen puolelle, Äänekoskelle. Asiakkaat ovat löytäneet Äänekoskeen uuteen rantapuistoon ja vastaanotto on ollut varsin ilahtunutta. 

Yllättävän moni asiakas on ehtinyt kesän aikana käydä vierailemassa kaikissa kolmessa konttiravintolassa, pisteet siitä heille.

Missä konttiravintolat sijaitsevat kesällä 2016?

– Ne päätökset tehdään vasta sitten, kun ollaan saatu kesäkausi kokonaan pakettiin. Koska konttiravintolat on tehty liikuteltavaksi olisihan sitä hauska mennä ilahduttamaan jotain uutta paikkakuntaa. Sen voin kuitenkin kertoa, että ainakin Varkaudesta meidät löytää myös ensi kesänä.

P.S. Lisätietoa loppukesän aukioloajoista ja tapahtumavierailuista voit lukea tästä.