Morton Äänekoskella myös ensi kesänä

Yleiskuva Äänekosken Konttiravintola Mortonista

Avasimme Mortonin Konttiravintolan Äänekoskelle tänä kesänä. Samassa paikassa jatkamme myös ensi kesänä eli vuonna 2016. Vuokrasopimuksen jatkamisesta sovittiin Äänekosken kaupungin kanssa syyskuussa.

Äänekosken konttiravintola avattiin kesäkuussa ja äänekoskelaiset ovat ottaneet meidät meidät avosylin vastaan. Oli ihanaa nähdä miten rantapuisto nousi kesän vihertyessä loistoonsa, kun iso remontti alueella saatiin valmiiksi. Paljon saatiin palautetta ja ideoita kesän mittaan, mutta kuulisimme sitä lisää myös edelleen, että osaamme kehittää meininkiä juuri tänne sopivaksi. Palautekyselyymme voi vastata Facebookissa lokakuun ajan.

Kesäkausi 2016 aloitetaan näillä näkymin toukokuussa ja ajatuksissa olisi jatkaa ruokalistan suhteen tällä tutulla linjalla . Herkullisia burgereita tarjoillaan jatkossakin ja lähiruokaan aiotaan panostaa vielä enemmän. Tänä kesänä tarjolla oli muun muassa jyväskyläläisen Hiisi-panimon oluita ja Liisankankaan jäätelöä Pihtiputaalta. Vinkkejä hyvistä lähialueen tuotteista ja tuottajista otetaan mielellään vastaan!

Äänekosken konttiravintola on yksi Mortonin kolmesta konttiravintolasta. Kesällä 2016 toinen konttiravintola tulee sijaitsemaan Varkaudessa, kolmannen sijainti on vielä avoinna.