Konttiravintola kutsuu katusoittajia Kuopioon

MYös tänä kesänä haluamme jatkaa lämminhenkistä yhteiseloa katumuusikoiden kanssa. Niinpä Konttiravintola Morton tarjoaa terassinsa Kuopion ydinkeskustassa katusoittajien esiintymispaikaksi kesäperjantaisin, tarjolla on myös suora paikka tavoittelemaan tuhannen euron rahapalkintoa Raittisoittokilpailun finaaliin.

Konttiravintola Morton tulee sijaitsemaan keskeisellä sijainnilla, Kuopion kävelykadulla H-talon vieressä. Katusoittomeiningin mukaisesti soittajat voivat laittaa “hatun kiertämään” yleisön joukkoon, Konttiravintola tarjoaa soittajille ruokaa ja juomaa.

Etsimmekin nyt artisteja ja kokoonpanoja, jotka tahtovat tulla viettämään leppoisia kesäiltoja kanssamme. Yksin, kaksin tai kimpassa – sillä ei ole väliä, myöskään musiikkityylillä ei ole varsinaisesti sen suurempaa merkitystä, kunhan meininki on kohdallaan. Tyypillisesti katusoitossa käytetyt soittimet ovat akustisia eikä erillisiä vahvistimia yleensä käytetä.

Katusoittajina aiemminkin kunnostautuneiden pelimannien lisäksi kannustamme myös muita olemassa olevia bändejä lähtemään kokeilemaan tätä taiteenlajia, missä musiikki ja vuorovaikutus yleisön kanssa on usein juuri aidoimmillaan.

Tarjolla finaalipaikka Raittisoittokilpailuun

Kesän aikana Konttiravintola Mortonissa esiintyneistä katusoittajista yksi artisti tai kokoonpano valitaan suoraan syyskuussa Rautalammilla käytävän Raittisoittokilpailun finaaliin. Raittisoittokilpailu käydään nyt kolmatta kertaa Rautalammin Pestuumarkkinoiden yhteydessä, kilpailun pääpalkinto on 1000€ rahapalkinto. Ensimmäisenä vuotena voitto matkasi Kuopioon ja viime vuonna Helsinkiin. Se minne päin Suomea tonni toimitetaan tänän vuonna selviää Rautalammilla lauantaina 11.9.2016.

Ilmottaudu mukaan

Valitsemme mukaan otettavat katusoittaja toukokuun aikana. Ilmoita itsesi ja/tai bändisi mukaan oheiselle lomakkeella: http://goo.gl/forms/Ke09knYfA8

 

Lisätietoja antaa Jarna Kaplas // jarna@morton.fi // 040 963 8757

Artikkelin yhteydessä olevalla videolla esiintyy yksi Suomen tunnetuimmista katusoittobändeistä, Neljä Ässää. Video löytyy osoitteesta: https://www.youtube.com/watch?v=gwbcj20BV2I

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.