Konttiravintola Morton

5 nopeaa faktaa Kuopion Mortonista

Pian Konttiravintola Morton on valmiina aloittamaan kesän myös Savonmuan sydämessä Kuopiossa. Avajaisia vietetään keskiviikkona 18.5.2016 klo 14.00.

Konttiravintola sijaitsee aivan Kuopion ydinkeskustassa, kävelykadulla kauppakeskus H-Talon edustalla. Navigaattoriin, kun laittaa osoitteen ”Haapaniemenkatu 20” löytää varmasti perille.

Otetaanpas tähän väliin viisi nopeaa faktaa, jotka liittyvät Konttiravintolan paluuseen Kuopioon.

1 – Ensimmäinen laatuaan

Kuopioon saapuva väritykseltään musta-kultainen Konttiravintola on nimeltään Little John. Se on konttiravintola perheen ensimmäinen jäsen ja se julkistettiin Rautalampi takaisin maailmankartalle – tempauksen yhteydessä Helsingissä vuonna 2013. Konttiravintolaa kehitteli yhdessä Mortonin väen kanssa rautalampilainen merikonttirakentamisen erikoisosaaja Morehouse.

2 – Toista kertaa samalla paikalla

Tällä samaisella sijainnilla H-Talon kyljessä Konttiravintola vieraili viikon verran myös toukokuussa 2015. Tuon lyhyen koeponnistuksen perusteella saadut mukavat kokemukset rohkaisivat tänä vuonna tulemaan koko kesäksi. Nyt viihdytäänkin elokuuhun asti.

3 – Yksi kolmesta

Mortonin konttiravintoloita on tänä kesänä yhteensä kolme, joista kaksi on ollut avoinna jo vapusta saakka. Elokuuhun saakka niiden sijainnit ovat Kuopion keskusta, Varkauden Hertunranta ja Äänekosken Rantapuisto.

4 – Neljäs visiitti Kuopioon

Kuopio sattuu Konttiravintolan reitille nyt kaiken kaikkiaan neljättä kertaa. Jo mainitun viime kesän H-talon luo tehdyn vierailun lisäksi Morton on saavuttanut kovan suosion Satoa!-katuruokatapahtumassa kahtena vuotena peräkkäin.

5 – Viis kautta viis

Ilahduttavan usein se on se arvosana, jonka asiakkailtamme saamme. Etkö usko vai? No, ala tulla itse maistamaan kuuluisia burgereitamme, salaattejamme tai vaikka hörppäämään talon omaa karviaislimonadia. Kaiken tämän teemme rakkaudella ja rennolla otteella.

Tervetuloa, nähdään Kuopiossa 18.5. alkaen!