Kesä alkaa nyt – kaikki Konttiravintolat auki joka päivä!

Kesäkausi alkoi nyt virallisesti.

Me julistamme kesän nyt virallisesti avatuksi. Se tarkoittaa sitä, että kaikki kolme Konttiravintolaa – Äänekoskella, Kuopiossa ja Varkaudessa – ovat tästä päivästä lähtien auki joka päivä, mikäli sää sen vain sallii (Niin kuin tiedätte ulkoilmaravintolana olemme aina vähän sään armoilla). Pistettiin kyllä tilaukseen aurinkoista keliä koko kesäksi.

Saatatte muistaakin, että alunperin kerroimme olevamme toukokuussa auki vain viikonloppuisin. Kevätauringosta riemastuneena päätimme kuitenkin olla auki enemmän kuin olimme suunnitelleet eli jonin verran myös arkisin. Pahoittelut mikäli ristiriitaiset infomme paikoitellen hämmensivät. Tästä eteenpäin kuvio on huomattavasti selkeämpi ja auki ollaan joka päivä, jos ei sada. Tarkemmin sanoen aukioloaikamme ovat tästä eteenpäin seuraavat:

Varkaus ja Äänekoski

  • Maanantaista lauantaihin: Klo 10.30 – 21.00
  • Sunnuntaisin: Klo 12.00 – 18.00

Kuopio

  • Maanantaista lauantaihin: Klo 10.30 – 22.00
  • Sunnuntaisin: Klo 12.00 – 20.00

Kesän 2016 uudistettu ruokalistamme on jo nähtävillä nettisivuillamme ja tarjolla Kuopion Konttiravintolassa. Varkauteen ja Äänekoskelle uusi menu tulee kokonaisuudessaan saataville kesäkuun alusta alkaen. Samaan kyytiin pitäisi ehtiä niinikään uudistetulla reseptillä tehty Morton’s Steam Beer.

Lounastarjous arkisin

Haluamme ilahduttaa teitä lounatarjouksella. Lounasaikaan eli arkisin 10.30 -13.00 tarjolla aina kaksi annosta alennettuun hintaan 10,50€. Tämän viikon tarjousannokset ovat Delaware Burger -ateria sekä Savuporopekonisalaatti. Tarjous on voimassa kaikissa Konttiravintoloissamme juhannukseen asti eli tervetuloa myös lounastamaan.