|

Remonttipäiväkirja: Avajaiset lähestyvät Helsingissä

Kuukausi on painettu hommia hiki hatussa, jotta kaikki olisi valmista tiistaina 3. marraskuuta, kun Helsingin Morton avataan. Uskomaton, mutta totta; kaikki alkaa olla valmista.

Helsingin Mortonia remontoitiin kuukauden verran. Keittiömme koki totaalisen muodonmuutoksen ja lopulta myös ravintolasali sai melkoisesti uutta ilmettä. Valtaisa kiitos taitaville ammattilaisille, jotka pitivät huolta, että hommat etenee aikataulussa ja lopputulos on pelkkää priimaa.

Yksi kerrallaan asiat löytävät paikkansa. Maalipurkkien, pahvilaatikoiden ja työkalujen takaa alkaa pikkuhiljaa näkyä tuttua Mortonia. Hyllyt seinille, kalusteet paikoilleen, unohtamatta kukkia ja muita kotoisia yksityiskohtia. Työrauhaa antaneet remonttipahvit pois ikkunoista. Nyt tämä näyttää ja tuntuu ihan Mortonilta. Täytyy sanoa, että tästä tuli upea!

Koronapandemia luo tietysti paljon epävarmuutta tähän aikaan, mutta vahva luotto on siihen, että meillä on kykyä sopeutua tilanteeseen kuin tilanteeseen. Epävarmuudesta huolimatta on upea fiilis päästä toivottamaan teidät kaikki tervetulleeksi. Tulkaahan käymään, tervetuloa!

Videolla Mortonin perustaja Petri kertoo fiiliksiä remontin loppumetreiltä.

Remonttipäiväkirjan kuvista ja videoista vastaa valokuvaaja Anni Korhonen.