Remonttipäiväkirja: Tästä alkoi Helsingin Mortonin tarina

Tästä se viimeinen alkaa. Sunnuntaina 20. syyskuuta saimme avaimet paikkaan, jossa aiemmin toimi ihana kahvila Cargo. Siitä hetkestä pyörähti todenteolla käyntiin Helsingin Mortonin rakentaminen. Avajaisia on tarkoitus viettää jo marraskuun alussa. Näiden remonttipäiväkirjojen myötä myös te pääsette kurkistamaan mitä työmaalla tapahtuu.

Remonttipäiväkirjan kuvista ja videoista vastaa valokuvaaja Anni Korhonen.

Videolla Jarna ja Ari kertovat tunnelmia työmaalta.

Tyhjennys antaa tilaa uudelle

Kun ryhdytään luomaan jotain uutta, se tarvitsee aina tilaa. Niinpä remonttiprojekti käynnistettiin tyhjentämällä koko paikka. Eli ei muuta, kun astiat laatikoihin ja tuolit nippuun.

Osa kalusteista ja tarvikkeista palaa, kunhan remontti on valmis. Osa löytää uuden elämän jostain muualta. Tietysti myös raitiovaunua piti vähän ihmetellä.

Elonmerkkejä

Tällä merikonttiravintolalla alkaa pian uusi elämä Mortonina. Me halusimme heti herättää ympäristön henkiin ja päätimme tehdä sen tuomalla paikalle hirmuisen määrän kukkia ja viherkasveja. Kaunis ympäristö luo heti hyvää fiilistä!

Tietenkin tärkeää on myös kertoa ohikulkijoille mitä täällä tapahtuu. Sitä varten olimme varustautuneet useilla eri kylteillä ja infoilla.

Mitä seuraavaksi?

Lokakuun alusta pääsemme aloittamaan varsinaisen remontin. Asiakastilat tulevat saamaan uuden, Mortonin näköisen ilmeen. Suurimman muodonmuutoksen kokevat keittiötilat. Näistä kerromme lisää seuraavissa remonttipäiväkirjoissa!