Jokainen annos on jonkun suosikki, se on tärkeä periaate meille. Mikä listan annoksista on sinun suosikkisi?

Lahjakortit

Kyllä voit!

Ensimmäisenä kannattaa tarkistaa roskapostisi. Jos ei löydy sieltäkään, niin laita viestiä osoitteeseen lahjakortti@morton.fi niin katsotaan tilanne kuntoon!

Mortonin sähköinen lahjakortti toimitetaan sinulle sähköpostitse. Se on PDF-muotoinen tiedosto, jonka voit joko näyttää puhelimeltasi tai tulostaa itse.

Lahjakortti käytetään näyttämällä lahjakorttia kassalla tai mainitsemalla kortissa oleva koodi kassalla maksun yhteydessä. Lahjakortti kelpaa missä tahansa Mortonin ravintolassa ja sen voi käyttää useammalla maksukerralla.

Eiköhän tuo saada järjestymään! Ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen [email protected] ennen kuin lahjakorttisi päivämäärä umpeutuu, niin laitetaan kuukausi lisää aikaa lahjakorttiin.

Mikäli lahjakortti on jo vanhentunut, sen voimassaolon jatkaminen ei valitettavasti onnistu.

Mortonin lahjakortit ovat voimassa pääsääntöisesti 1 vuoden ostopäivästä lähtien. Lahjakortin voi käyttää useassa erässä.

Missä Kaikki lahjakorttimme kelpaavat maksuvälineeksi kaikissa Mortonin Konttiravintoloissa.

Ei. Lahjakorttia ei tarvitse käyttää kerralla, vaan voit käyttää sen useammalla ostokerralla.

Lahjakortti on kuitenkin käytettävä ennen siihen merkittyä viimeistä voimassaolopäivää.

Lahjakortti on mahdollista käyttää useammalla ostokerralla, joten lahjakortillesi voi jäädä arvoa jäljelle. Lahjakortin jäljelle jäävän arvon näet kassakuitistasi ostotapahtuman yhteydessä.

Voit myös kysyä lahjakortin jäljellä olevaa arvoa meiltä sähköpostitse osoitteesta [email protected] Muista liittää mukaan viestiin lahjakortin numero.

Mortonin lahjakortteja voi ostaa paikan päältä kaikista Konttiravintoloistamme, Arttelin myymälästä Rautalammilta sekä Mortonin nettikaupasta osoitteesta http://lahjakortti.morton.fi

Lahjakortin voit ostaa valitsemallesi summalle. Nettikaupan lahjakortti toimitetaan suoraan sähköpostiisi heti tilauksen jälkeen.