Morton on mitä tunnelmallisin paikka kokoontua yhteisen pöydän äärelle isommallakin porukalla!

Jokainen Mortonin ravintola on yksilöllinen. Sen vuoksi meillä on hieman paikkakuntakohtaisia eroja siinä millaisia vaihtoehtoja voimme isommille ryhmille tarjota. Minkä paikkakunnan tiedot haluaisit?

Miltä Mortonissa näyttää? Tästä pääset vilkaisemaan Helsingin Mortoniin 3D-kuvan välityksellä.

Kysymyksiä ja vastauksia.

Usein kysyttyä ryhmävarauksista

Ehdottomasti voitte, ja suosittelemme tätä, jotta saadaan tilaisuutenne sujumaan parhaalla mahdollisella tavalla. Ruokatilaukset voi toimittaa meille sähköpostilla tai puhelimitse.

Ehdottomasti. Monissa annoksistamme on jo olemassa erilaisia variaatioita yleisimmät ruokavaliot tai allergiat huomioiden. Lisäksi pystymme varioimaan annoksia muiden allergioiden mukaan hyvinkin.

Ilmoittakaa näistä varauksen tai ennakkotilauksen yhteydessä, niin katsotaan nämä tilanteen mukaan. Toki on huomioitava, että keittiömme on pieni ja kaikki annokset valmistetaan samassa tilassa, toki eri välineillään.

Parhaan kokemuksen takaamiseksi toivomme ruokien tilaamista etukäteen, jotta tilaisuutenne on mahdollisimman sujuva. Lähetämme teille mielellämme menuehdotuksen.

Jos tilaatte vasta paikan päällä, on otettava huomioon, että ravintolan muiden asiakkaiden tilaukset vaikuttavat siihen, kauanko ruokien saamisessa pöytään kestää. 

Kesäravintoloissamme varaus on lähtökohtaisesti tunnin. Pidemmistä ajoista voidaan sopia erikseen.

Helsingissä pöytävaraus on 1,5 tuntia.

Pöytävaraukselle maksimi henkilömäärä riippuu kaupungista, koska kaikissa Mortoneissa on hieman erikokoiset sisätilat.

Jos haluatte varata ravintolan yksityiskäyttöönne aamulla tai illalla aukioloaikojemme ulkopuolella, minimi henkilömäärä on 15 ja maksimi ravintolasta riippuen noin 30 henkilöä.

Kyllä vain! Otamme ravintoloissamme varauksia yli 6 hengen porukoille. Kellonajat ja muut yksityiskohdat vaihtelevat paikkakunnittain, tarkemmat tiedot löydät nettisivujemme “Ryhmille”-osiosta.