Tervetuloa pikkujouluihin Helsingin Mortoniin!

Glögit on keitetty ja parhaat herkut laitettu pöytään, vihdoin pääsette pikkujouluihin Mortoniin.

Mortonissa voit viettää rennot pikkujoulut 6 – 45 henkilön seurueella. Lähetä varaustiedustelu oheisella lomakkeella ja kerro toiveesi, niin olemme sinuun yhteydessä. Tervetuloa!

Mortonin pikkujoulumenu

38,50 € / hlö

Pikkujoulumenu

Pikkujoulumenumme ei ole se perinteisin, vaan olemme koonneet siihen Mortonin parhaita herkkuja. Eiköhän laiteta joulukinkun sijasta burgeria pöytään?

Kysymyksiä pikkujouluista

Meillä saattaa olla vastaus valmiina! Kokosimme tähän usein kysyttyjä kysymyksiä koskien Helsingin Mortonin ryhmävarauksia.

Jos et löytänyt vastausta kysymykseen voit olla meihin yhteydessä varaustiedustelulomakkeen kautta.

Usein kysyttyä Helsingin Mortonin ryhmävarauksista

Ehdottomasti voitte, ja suosittelemme tätä, jotta saadaan tilaisuutenne sujumaan parhaalla mahdollisella tavalla. Ruokatilaukset voi toimittaa meille sähköpostilla tai puhelimitse.

Parhaan kokemuksen takaamiseksi toivomme ruokien tilaamista etukäteen, jotta tilaisuutenne on mahdollisimman sujuva. Lähetämme teille mielellämme menuehdotuksen.

Jos tilaatte vasta paikan päällä, on otettava huomioon, että ravintolan muiden asiakkaiden tilaukset vaikuttavat siihen, kauanko ruokien saamisessa pöytään kestää. 

Kesäravintoloissamme varaus on lähtökohtaisesti tunnin. Pidemmistä ajoista voidaan sopia erikseen.

Helsingissä pöytävaraus on 1,5 tuntia.

Ihanaa kuulla! Pikkujoulut tai muut juhlat on meillä mahdollista järjestää muutamalla eri tavoin.

  1. Ravintola on mahdollista varata yksityiskäyttöön aamulla, ennen kuin avaamme. Tämä mahdollistaa esimerkiksi pikkujoulujen tai baby showereiden järjestämisen Mortonin ihanan aamupalamenun merkeissä! Kapasiteetti 20-45 henkilöä.
  2. Ravintola on mahdollista varata yksityiskäyttöön iltaisin klo 20 jälkeen. Tilaisuuden pituudesta ja alkuajankohdasta voidaan neuvotella. Tällaiseen tapahtumaan on mahdollista järjestää myös syötävää menultamme sekä pidämme tietenkin baarin teille auki. Kapasiteetti 20-45 henkilöä.
  3. Voitte tehdä meille pöytävarauksen ravintolan ollessa auki, 6-25 hengelle. Tällöin ravintola on auki myös muille asiakkaille, mutta katamme seurueellenne vierekkäiset pöydät lähekkäin.

Ole meihin yhteydessä joko soittamalla tai sähköpostitse, niin katsotaan miten saadaan juuri teidän näköisenne tilaisuus järjestymään!

Kyllä ja ei. Yksityistilaisuuden mahdollisuus on tarjolla aamuisin sekä illalla klo 20 jälkeen. Kesäravintoloitamme ei voi varata talviaikaan.

Jos haluat varata Mortonin yksityistilaisuuteen, ota yhteyttä meihin sähköpostilla [email protected]. Meidät löydät myös Venuusta.