Tehtiin kaupat – Jarna Kaplas Mortonin ainoaksi omistajaksi

Tätä on jo tovi tässä yhdessä väännelty ja käännelty, eri vaihtoehtoja punniten. Nyt alkaa valkoinen savu nousta piipusta, kun olemme löytäneet yhdessä sen kaikkein parhaan vaihtoehdon. Ja se on se, että yksi meidän perustajakolmikosta, Jarna Kaplas (kuvassa keskellä) jatkaa tästä eteenpäin Mortonin ainoana omistajana ja yrittäjänä.

Jarna osti itselleen Mortonin ravintoloiden toiminnasta vastaavan Emäpitäjän anniskeluravintolat Oy:n koko osakekannan eli toisin sanoen koko yrityksen. Jarna on toiminut yrityksen toimitusjohtajana ja muutoinkin kantava voimana aivan alusta asti. Ja oikeastaan jo sitä ennenkin.

Me kolme, eli Petri Virta, Iiro Lyytinen ja Jarna Kaplas, perustettiin yritys nimeltään Emäpitäjän anniskeluravintolat Oy vuonna 2010. Tuo yritys on pyörittänyt tätä Rautalammilla toiminutta, ilmiöksi noussutta ravintolaa ja onhan tässä pari merikonttiravintolaakin laitettu pystyyn sittemmin. Rautalammin ravintola laitettiin pakettiin vuoden vaihteessa, joten jatkossa yritys jatkaa Jarnan hellän dynaamisessa ohjastuksessa konttiravintoloiden kanssa. Ensi kesänä konttiravintola nähdään ainakin Varkauden Hertunrannassa ja ehkäpä jossain muuallakin.

Jotain tähän päättyy, mutta toivottavasti paljon myös jatkuu. Yhteisiä projekteja samalla porukalla on tarkoitus tehdä tulevaisuudessakin, ehkäpä esimerkiksi Live in Rautalampi – festivaalin tiimoilta. Jarna vitsailikin, että eiköhän laiteta kauppakirjaan sellainen pykälä mikä velvoittaa meidät yhteisiin illanviettoihin tasaisin väliajoin.

1 kommentti

Comments are closed.