Morton avaa konttiravintolan Äänekoskelle

Morton avaa konttiravintolan Äänekoskelle. Avajaisia vietetään 10.6.2015.

Konttiravintola tulee sijaitsemaan Äänekosken keskustan uudessa rantapuistossa osoitteessa Rauhankatu 7. Lisätietoja Äänekosken uudesta konttiravintolasta julkaistaan lehdistötilaisuudessa, joka järjestetään maanantaina 13.4. kello 10. Paikkana on Äänekosken kaupungintalo (Hallituskatu 4, III-kerros, huone 338). Lehdistötilaisuuden jälkeen yhteinen tutustuminen Konttiravintola Mortonin tulevaan sijaintiin rantapuistossa. Tilaisuudessa tavattavissa Mortonin yrittäjä Jarna Kaplas, tulevan kesän ravintolapäällikkö Liisa Rautiainen sekä Äänekosken kaupungin edustaja Olli Kinnunen.

Äänekosken konttiravintola on avoinna kesällä joka päivä. Kaikki ravintolan asiakaspaikat sijaitsevat terassilla, josta on kaunis näkymä Keitele-järvelle. Ravintola on avoinna vain kesäkauden ajan.

Mikä on Konttiravintola Morton?

Konttiravintola on merikonttiin rakennettu ihka oikea liikuteltava ravintola. Ensimmäinen konttiravintolamme avattiin juhlallisesti Helsingin kansalaistorilla vuonna 2013. Ensi kesänä ravintolamme ilahduttavat ihmisiä Äänekosken lisäksi myös Varkaudessa ja Pieksämäellä . Tarjolla on kylmää juotavaa sekä herkullisia ja laadukkaita ravintola-annoksia. Kesän mittaan ohjelmaan kuuluu myös elävää musiikkia, stand up -komiikkaa ja muuta meininkiä.

Tarinan alku sijoittuu kesään 2010, kun kolme nuorta avasivat 300-asiakaspaikkaisen ravintolan 3500 asukkaan Rautalammille, Pohjois-Savoon. Vuosien saatossa ravintola nousi legendan maineeseen hyvän ruoastaan ja Mortonissa esiintyneiden eturivin artistien myötä. Lavalla nähtiin mm. PMMP, Jukka Poika, Danny ja 150 muuta eturivin tähteä.

Nimensä ravintola on saanut huikeasta tositarinasta, jossa savolaissukuinen John Morton oli omalla äänellään ratkaisemassa Amerikan Yhdysvaltojen synntyä vuonna 1776.