Mortonin pop up -konttiravintola vierailee Rautalammilla

Mortonin Konttiravintoloiden kesä starttaa Rautalammilta. Vierailemme kotikylällämme 12.-16.5.2015.

Mortonin Konttiravintola pistetään pystyyn Rautalammin keskuspuistoon eli niin sanotulle Kivitsyn aukiolle vajaan viikon ajaksi. Luvassa tuttua menoa eli rentoa meininkiä, mukavaa musisointia ja tietysti maistuvaa evästä.

Ensimmäistä kertaa nyt kokoontuu myös Mortonin asiakasraati, johon on kutsuttu kuusi asiakasta. Heidän tehtävänään on maistella tulevan kesän menu läpi ja antaa siitä kommentteja. Asiakasraadissa nähdään mm. ÄmSee Raatalammin Restentti Markku Tuutti, Rautalammin Rockmuusikoiden Petri Jalkanen ja kanta-asiakkaaksi itseään tituleeraava Iitu Kareketo.

Viikon ohjelmaan kuuluu myös se, että Morton kouluttaa samalla ensi kesän henkilökuntaa muiden paikkakuntien Konttiravintoloihin. Mukavampi hommia on harjoitella suoraan asiakkaiden kanssa, joten avajaispäivänä tiistaina onkin luvassa kesän uuden menun tykitystä normaalia edullisempaan hintaan.

Keskiviikosta lauantaihin tarjolla on asiakkaiden toivomia annoksia. Listalta löytyy mm. John’s burgeria, Little John -ateriaa ja paljon toivottua Mortonin kanasalaattia. Tulkaahan maistelemaan!

Meillä on ollut kova ikävä teitä kaikkia, joten on aivan mahtavaa aloittaa kesä Rautalammilta! Tämän visiitin jälkeen Mortonin konttiravintolat matkaavat kesäksi Varkauteen, Pieksämäelle ja Äänekoskelle missä ne sitten toimivatkin koko kesäkauden ajan.