Mortonin kevätkiertue huipentuu Kuopion vierailuun

Mortonin konttiravintolan kevätkiertue huipentuu viikon mittaiseen vierailuun Kuopiossa.

Kevätkiertueemme ohjelma täydentyy Helsingin ja Rautalammin jälkeen vielä yhdellä kohteella, kun asetumme Kuopion keskustaan, H-talon edustalle viikoksi 21.5.2015 alkaen. Meitä on tänne Kuopioon toivottu enemmän kuin kovasti ja nyt keväällä avautui huikea yhteistyömahdollisuus H-talon kanssa. Tuntui, että se osui tämän kevätkiertuen päätökseen kuin nenä päähän. Ruokalistalta löytyy tietysti Mortonin kuuluisia burgereita ja myös possun niskaa punaviinikastikkeella.

H-taloa edustava Riku Räisänen on myös varsin innoissaan. Hän kertoo, että kävelykatujen elävöittäminen on ollut heidän siitä alkaen kun kävelykatujen suunnittelu Kuopiossa alkoi. Riku kertoo odottavansa sitä millaisen vastaanoton katuravintola saa kaupunkilaisilta, nyt kun viimein sopiva yrittäjä löytyi.

Edellisen kerran Mortonin konttiravintola nähtiin Kuopiossa Satoa -ruokafestavaaleilla elokuussa 2014. Tämän kevätkiertueen jälkeen Mortonin konttiravintolat asettuvat tulevaksi kesäksi Varkauden Hertunrantaan, Pieksämäen torille sekä Äänekosken rantapuistoon. Siellä nähään!