Konttiravintola Mortonin burgeri palkittiin Kuopion parhaana.

Kuopion paras burgeri on Mortonissa

Kuopiolaiset ovat puhuneet, äänestys on ratkennut: Kaupungin paras burgeri on Konttiravintola Mortonissa.

Savon Sanomat järjesti heinäkuussa suuren äänestykseen, jossa kysyttiin mistä löytyy Kuopion paras burgeri. Yhteensä ääniä annettiin yli tuhat ja lopputulos oli meille varsin mieluinen; Kaupungin paras burgeri tehdään Konttiravintola Mortonissa.

Tällainen asiakkaiden suusta tuleva tunnustus on meille suuri kunnia ja otamme sen erittäin kiitollisina vastaan. Me itse uskomme, että parhaiden burgerien salaisuutena lieneekin jatkuvat kokeilut annosten kehittämiseksi eteenpäin, tinkimätön asenne käyttämiämme raaka-aineita kohtaan, paikallisten tuottajien hyödyntäminen ja tietenkin jokaisen annoksen sekä kohtaamisen kruunaava ripaus rakkautta. Aivan alusta alkaen olemme pitäneet ohjenuoranamme sitä, että jokaisen annoksemme tulisi olla jonkun suosikki ja näin lupaamme toimia myös jatkossa.

Savon Sanomien mukaan Mortonia kehuttiin vastauksissa erityisesti paikallisista raaka-aineista ja yksinkertaisesti Kuopion ja maailman parhaimmista hampurilaisista. Voittajana saimme yhteensä 199 ääntä, toiseksi kilpailussa tuli Bowld1ner (171 ääntä) ja kolmanneksi Leväsen Grilli (119 ääntä).

“Jumalten hampurilainen”

Äänestyksen yhteydessä pystyi myös jättämään kommentteja omasta suosikistaan. Savon Sanomat julkaisi osan kommenteista kilpailusta kertovan jutun yhteydessä, näin äänestäjät sanoivat Konttiravintola Mortonista:

  • Koko suomen parhaat hampurilaiset, tehty aidoista raaka-aineista. Ja lisäksi parhaimmat bataattiranskalaiset.
  • Herkullisia kotimaisia makuja, yllättäviä yhdistelmiä ja ihan vaan yksinkertaisesti suussa sulavia burgereita!
  • Harvoin tykkään burgereista, mutta Mortonin kanaburger on ihan taivaallista! Ja koska ravintola on vain kesällä auki, tekee monen kuukauden odotus burgerista entistä herkullisemman.
  • Aivan selvästi Kuopion paras, sillä vielä en ole muualta Suomesta enkä edes ulkomailta löytänyt yhtä täydellisiä burgereita! Raaka-aineiden valinnat ja yhdistely ovat osuneet aivan nappiin.
  • Maku on täydellinen, voi itse vaikuttaa hampurilaisen sisältöön, annokset ovat sopivia, ranskalaisten tilalle voi ottaa myös bataatti ranskalaiset. Kauniisti tarjoiltu, ehdottomasti Kuopion paras paikka.
  • Jumalten hampurilainen
  • Homma on tasapainossa, tuhti, mutta ei liikaa. Makuja on, mutta mikään ei erotu liikaa, vaan saa nauttia makujen harmoniasta. Aika monta hampurilaista on Itä-Suomessa tullut syötyä, mutta itsetekemien purilaisten jälkeen seuraavaksi paras löytyy Mortonista.

Oheiset kommentit on poimittu Savon Sanomien jutusta, joka on luettavissa osoitteesta: Savonsanomat.fi

Kiitos vielä kerran kaikille meitä äänestäneille. Tää tuntuu tosi hyvältä!