Konttiravintola jälleen mukana Satoa -ruokafestareilla Kuopiossa

Tulevana viikonloppuna Kuopion keskustan kadut valtaa jälleen Satoa Food Festival. Tottakai mekin ollaan mukana, ihan kuten aiempinakin vuosina. Tän yhden viikonlopun ajan ollaan Kuopiossa siis kahden Konttiravintolan vahvuudella.

Kuopion Konttiravintola löytyy tuttuun tapaan sieltä mistä koko kesän eli H-talon edestä ja evästä syntyy normaalin menun mukaisesti. Toinen Konttiravintola tuodaan viikonlopun ajaksi torin toiselle laidalle, Puijonkadun ja Kauppakadun risteykseen, aivan Kauppahallin taakse. Meidän kaverina täällä Satoa-alueella on 25 muutakin ravintolaa.

Satoa on meille aina mitä parhain tilaisuus kokeilla uusia ideoita ja kuulla teidän ajatuksia niistä. Tän vuoden festarimenussa on kaks mielenkiintosta uutta burgeria. Tuu siis testaamaan miten lähtee Mortonin halloumiburgeri tai miten nauris-omenahillo uppoo burgerin väliin. Ainesosia on haettu pitkin Pohjois-Savoa, myös Mortonin kotitiluksien tyrnipensaista. Tarkemmat tiedot löytyy tosta alta ja hintakin on niin näppärä, että helposti menee vaikka molemmat burgerit.

Mortonin halloumiburgeri vuosimallia 2019

Konttiravintolan Satoa -menu 2019

Tänä vuonna ollaan liikenteessä tällaisella meiningillä. Huomaathan, että nämä annokset ovat saatavilla vain Satoa Food Festival-alueella.

Mikä on Satoa?

Satoa Food Festival on paikallisten makujen juhla, jossa voi ostaa ja maistaa pieniä 3-6 euron arvoisia ruoka-annoksia katuruokakulttuurin hengessä ja nauttia samalla tapahtuman ohjelmasta kuten katumuusikoiden ja -taiteilijoiden esityksistä. Tapahtumaa on järjestetty vuodesta 2015 lähtien ja kävijöitä on vuosittain kymmeniä tuhansia. Tänä vuonna mukana on 26 ravintolaa.

Tapahtuma-alue sijaitsee Kuopion ydinkeskustassa, Kauppakadun kauppahallin ja Lyseon välisellä osuudella sekä Puijonkadulla torin varrella elokuun viimeisenä viikonloppuna. Alueelle on vapaa pääsy.

Lue lisää osoitteesta www.satoa.fi tai Facebookista.

Satoa Kuopio Food Festival 2019 – Kaikkien ravintoloiden yhteismenu