Täysin uudistunut Konttiravintola avautuu Varkaudessa

Varkauden Konttiravintola Morton uudistuu täysin kesäksi 2019. Vuodesta 2014 Varkauden Hertunrannassa ilahduttanut ravintola saa tänä vuonna kokonaan uuden sisätilan. Avajaisia vietetään keskiviikkona 15.5.2019

Varkauden Konttiravintola Morton uudistuu täysin kesälle 2019.

“Ravintola on rakennettu täysin uudestaan Mortonille tunnusomaisiin laivarahtauksesta tuttuihin merikontteihin. Merkittävin muutos aiempaan, on lämmitettävä ja suljettava sisätila, joka mahdollistaa Konttiravintolan auki olemisen säällä kuin säällä.” yrittäjä Jarna Kaplas kertoo.

Aiemmin Konttiravintolan kaikki asiakaspaikat ovat olleet aurinkoterassilla, jolloin sää on vaikuttanut ravintolan aukioloaikoihin. Nyt säävaraus poistuu kokonaan ja uudistettu Konttiravintola tulee olemaan auki kesän jokaisena päivänä. Ravintolan idea pysyy samana, ja listalta löytyy edelleen paikallisista raaka-aineista rakkaudella tehtyjä burgereita. Osana Konttiravintolaa ollut erillinen jäätelökioski jää pois uudistuksen yhteydessä.

Uusi Konttiravintola tulee sijaitsemaan tutulla paikalle Varkauden Hertunrannassa.

Uudistaminen on ollut yritykselle iso satsaus

Uuden ravintolan rakentaminen on ollut merkittävä investointi, ja se kertoo myös pitkäaikaisesta sitoutumisesta Varkauteen.

“Ei tällaista uudistusta uskaltaisi tehdä, ellei meillä olisi ollut Varkaudessa aina tosi hyvä olla. Konttiravintolan vastaanotto on ollut alusta alkaen poikkeuksellisen lämmin. Ikään kuin vastapalveluksena haluamme myös jatkossa tehdä osamme koko kaupungin elävöittämiseen. Myös kaupungin yrittäjäystävällinen asenne on ollut erittäin tärkeää uudistusta suunniteltaessa.”

Uuden ravintolan avajaisten yhteydessä julkistetaan myös uusi ruokalista. Tarjolla on tuttuja klassikoita, mutta myös uutuuksia. Ruokalistan uudistamisessa erityistä huomiota on laitettu kasvisruokavalioon ja vegaanien huomioimiseen. Myös lounastarjous palvelee tänä vuonna läpi koko kesän.