Nyt ei luovuteta! Mortonin burgereita tarjolla vapusta alkaen

Elämme tällä hetkellä hyvin poikkeuksellista tilannetta Suomen ja koko maailman mittakaavassa. On selvää, että tilanne tulee vaikuttamaan myös Konttiravintola Mortonin toimintaan. Silti emme suostu luovuttamaan!

Valtioneuvosto on ilmoittanut esittävänsä eduskunnalle, että toukokuun loppuun saakka ravintolat saavat myydä ruokaa vain mukaan. Meillä oli tarkoituksena avata osa ravintoloistamme vappuna ja aiomme pitää tästä kiinni, parhaamme mukaan tilanteeseen mukautuen. Tulemme avaamaan Varkauden, Jyväskylän sekä Kuopion Konttiravintolat huhti-toukokuun vaihteessa keskittyen pelkästään take-away -annosten myyntiin. Jyväskylässä ja Kuopiossa Wolt kuljettaa eväitämme myös aivan kotiovelle saakka. Pieksämäen Konttiravintola avataan myöhemmin toukokuussa.

Vappua ei ole peruttu. Kesää ei ole peruttu. Tänä vuonna täytyy keksiä vain ihan uudenlaisia tapoja niiden viettämiseen. Meillä on suunnitteilla esimerkiksi netin välityksellä tapahtuvat virtuaaliavajaiset. Olemme myös avoimia kaikenlaisille ideoille mitä voitaisi yhdessä kehitellä.

Vaikka juuri nyt tulevaisuuden näkymät ovat hyvin epämääräiset haluamme ihan tosissaan uskoa siihen, että  elämää on myös tämän koronakriisin jälkeen. Niinpä jatkamme kesän kuvioiden sekä Mortonin 10-vuotissynttäreiden suunnittelua ja kerromme lähiaikoina uutisia näihin asioihin liittyen. Sanomattakin on selvää, että seuraamme jatkuvasti valtioneuvoston ja viranomaisten ohjeita ja tarvittaessa sitten muutamme suunnitelmia. Pakko tässä silti on uskoa, että myrskyn jälkeen on poutasää.

Ostamme lahjakortteja kilpaileviin ravintoloihin!

Vallitseva tilanne on aivan ennennäkemättömän karmea kaikille Suomen ravintoloille. Tästä selvitään vain yhteistyöllä. Me haluamme kantaa oman kortemme yhteiseen kekoon sitoutumalla siihen, että jokaista verkkokaupastamme ostettua lahjakorttia kohden ostamme samalla summalla lahjakortteja jostain kilpailevasta ravintolasta. Eli, kun sinä ostat meiltä 30€ lahjakortin, me ostamme 30€ lahjakortin joltain toiselta ravintolalta.

Tulemme ostamaan näitä lahjakortteja kaikilta niiltä paikkakunnilta missä toimimme ja jaamme ne eteenpäin myöhemmin ilmoittamallamme tavalla. Käytäntö on voimassa toistaiseksi.  

Näin haluamme jakaa saamaamme tukea myös kollegoillemme ja kannustaa teitä kaikkia käyttämään lähiravintoloidenne palveluita siinä määrin, kun se nyt on mahdollista. Vain ostamalla ravintoloilta pidämme huolta, että meillä on mukavia ravintoloita ja mahtavia makuja tarjolla myös sitten, kun tilanne palautuu normaaliksi. Kiitos tuestasi!

Tarkempia tietoja tempauksesta voit lukea täältä. Lahjakorttikauppamme löydät täältä.

Pitäkää huoli itsestänne ja toisistanne. Kyllä tästäkin selvitään, ihan varmasti!